Gratis

França, del gòtic al renaixement

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Baraka Club de Viatges

Carrer d'Entença 218

08029 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Xerrada a càrrec d'Àngel Morillas, historiador i coordinador del Patrimoni UNESCO

Acerca de este evento

Ens mourem entre palaus, castells i catedrals, i ens endinsarem en la part més noble de la història francesa. Des de la sobrietat de la mística Joana d’Arc, fins a l’opulència de Versalles, el nostre recorregut ens mostrarà tot el luxe i l’esplendor del gòtic, el renaixement i el barroc de França.

Vols passar el Cap d'Any a Orleans amb l'acompanyament del nostre expert en Patrimoni? Inscriu-te ja al viatge! http://www.baraka.cat/blog/tour/cap-dany-a-orleans/

Àngel Morillas

Historiador i professor d’història de l’art i coordinador per Espanya del projecte internacional sobre Patrimoni Mundial de la UNESCO, és participant actiu en les designacions de candidatures. És també professor acadèmic, activitat que li confereix una destresa especial a l’hora de divulgar l’ampli coneixement que té sobre la història i el Patrimoni. És membre d’ICOMOS, el consell internacional de monuments i llocs protegits, i de l’ICOMUNESCO, consell internacional de museus. Exerceix com a consultor i orientador, amb les institucions oficials, sobre possible candidatures a ser declarades Patrimoni Mundial, revisant també els protocols d’actuació sobre les ja declarades.

Xerrada cultural, organitzada per Te de Tertúlia i Baraka Club de Viatges.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Baraka Club de Viatges

Carrer d'Entença 218

08029 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado