Ventas terminadas

Girona de les Solucions

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Auditori Josep Irla

1 Plaça Pompeu Fabra

17002 Girona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

La Girona de les Solucions celebra la seva segona edició precedida per l'èxit del primer esdeveniment organitzat a la capital gironina l’any 2016.

Aquest esdeveniment se situa dins del projecte "Les Ciutats de les Solucions" amb una filosofia global per al seu desplegament en altres municipis. El projecte parteix de la premissa que tots els grans canvis socioeconòmics que avui vivim provenen de l'impuls de les ciutats i la seva força cabdal.

En un enclavament privilegiat, La Girona de les Solucions té com a objectiu donar visibilitat a les solucions que generen un impacte positiu a la ciutat i comarca, i al mateix temps donen resposta efectiva als problemes de la ciutadania.

La ciutadania troba en aquest esdeveniment una oportunitat única per conèixer els/les actors/es dinamitzadors/es de la societat gironina i els seus projectes innovadors que estan transformant positivament la realitat més immediata.

Un fòrum apropiat per establir aliances, impregnar-se de solucions en molt diverses àrees i replicar en el seu àmbit professional. Parlem de propostes pioneres, nous/ves emprenedors/es, institucions i col·lectius que estan generant un canvi rellevant en l'àmbit de la tecnologia, cultura, educació, qualitat de vida i economia.

Pensat per i per als/les ciutadans/es residents a Girona o amb interessos varis en aquesta comarca. L'esdeveniment posa el seu focus d'atenció al capital humà, els herois i heroïnes que amb el seu esforç dinamitzen la societat de la qual formen part i actuen com a garants de l'Estat del benestar.

Coneixement i entreteniment es combinen en aquest esdeveniment que acull quatre panells: "Innovació des de les ciutats", "Acolliment i convivència" "Nous escenaris per l’educació i la cultura" i "Periodisme de solucions".

Fecha y hora

Ubicación

Auditori Josep Irla

1 Plaça Pompeu Fabra

17002 Girona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado