Gratis

GLOBAL KITCHEN: Com serà la cuina del futur?

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Centre de Documentació del Museu del Disseny de Barcelona

Edifici Disseny Hub Barcelona (Planta -1)

Pl Glòries, 37-38

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

[CAT]

30 de març, 19:00h // Centre de Documentació del Museu del Disseny de Barcelona // Planta -1, Disseny Hub Barcelona

Entrada gratuïta prèvia inscripció. Places limitades.


PROGRAMA

  • 19:00h-19:30h Presentació publicació i audiovisual “Global Kitchen: la cocina doméstica en la era de la globalización” de la mà de la Pilar Navarro, responsable del Departament de Comunicació de Cosentino, i Juli Capella, encarregat del pròleg de la publicació.
  • 19:30h-20:15h Conversa moderada per Anna Riera (suplement Gourmets El Periódico de Catalunya) sobre els potencials rols i usos de la cuina del futur entre Pilar Navarro, Juli Capella i Miquel Espinet.
  • 20:15h-21:00h Visita guiada exposició TAPAS: Spanish Design for Food
  • 21:00h- 21:45h Copa de cloenda
Amb motiu de l’exposició TAPAS: Spanish Design for Food, l’Institut Silestone presentarà al Centre de Documentació del Disseny Hub Barcelona, els resultats de l’informe “Global Kitchen: la cocina doméstica en la era de la globalización” . Una publicació que recull les principals tendències, tant en disseny com en ús, que la cuina tindrà en el futur de la mà de Cosentino.Després tindrà lloc una conversa moderada per Anna Riera entre Pilar Navarro, responsable del departament de Comunicació de Cosentino Espanya, Juli Capella, reconegut arquitecte i encarregat del pròleg de la publicació, i Miquel Espinet, també reconegut arquitecte i gastrònom, ambdós expresidents del FAD.

En acabar, es farà una visita guiada a l’exposició TAPAS: Spanish Design for Food de la mà del Juli Capella, de la qual n’és el comissari i finalitzarà el seu tour internacional del 8 de març al 21 de maig a la Sala B del Museu del Disseny de Barcelona.Organitza: FAD, Cosentino, Instituto Silestone i Museu del Disseny de Barcelona

PARTICIPANTS


Pilar Navarro, responsable del Departament de Comunicació de Cosentino

Pilar Navarro


Juli Capella, arquitecte

Miquel Espinet, arquitecte i gastrònom


MODERA

Anna Riera, coordinadora general del suplement Gourmets de El Periódico de Catalunya

Els seus llargs viatges per Sudamerica Àsia, Austràlia i Nova Zelanda la van portar a escriure sobre la relació entre el paisatge, la cultura i la gastronomia. Una passió que compartia amb els oients del Cuina'm, el seu programa de ràdio a Onda Cero Catalunya. Actualment dirigeix el suplement Gourmets El Periódico de Catalunya i el primer Postgrau en Comunicació Gastronòmica i Enològica d'Espanya, a la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona, on també imparteix classes de periodisme especialitzat.

[ES]

30 de marzo, 19:00h // Centro de Documentación del Museo del Diseño de Barcelona // Planta -1, Disseny Hub Barcelona

Entrada gratuita previa inscripción. Plazas limitadas.


PROGRAMA

  • 19:00h-19:30h Presentación publicación y audiovisual “Global Kitchen: la cocina doméstica en la era de la globalización” de la mano de Pilar Navarro, responsable del Departamento de Comunicación de Cosentino España, y Juli Capella, encargado del prólogo de la publicación.
  • 19:30h-20:15h Conversación moderada por Anna Riera (suplemento Gourmets El Periódico de Catalunya) sobre los potenciales roles y usos de la cocina del futuro entre Pilar Navarro, Juli Capella y Miquel Espinet.
  • 20:15h-21:00h Visita guiada exposición TAPAS: Spanish Design for Food
  • 21:00h- 21:45h Copa de cierre
Con motivo de la exposición TAPAS: Spanish Design for Food, el Instituto Silestone presentará en el Centro de Documentación del Disseny Hub Barcelona, los resultados del informe “Global Kitchen: la cocina doméstica en la era de la globalización” . Una publicación que recoge las principales tendencias, ya sea en diseño como en uso, que la cocina tendrá en el futuro de la mano de Cosentino.Después tendrá lugar una conversación moderada por Anna Riera entre Pilar Navarro, responsable del Departamento de Comunicación de Cosentino España, Juli Capella, reconocido arquitecto y encargado del prólogo de la publicación, y Miquel Espinet, también reconocido arquitecto y gastrónomo, ambos expresidentes del FAD.

Al acabar, se hará una visita guiada a la exposición TAPAS: Spanish Design for Food de la mano de Juli Capella, de la cual es el comisario y finalizará su tour internacional del 8 de marzo al 21 de mayo en la Sala B del Museo del Diseño de Barcelona.Organiza: FAD, Cosentino, Instituto Silestone y Museu del Disseny de Barcelona

PARTICIPANTES

Pilar Navarro, responsable del Departamento de Comunicació de Cosentino

Pilar Navarro

Juli Capella, arquitectoMiquel Espinet, arquitecto y gastrónomo

MODERA

Anna Riera, coordinadora general del suplemento Gourmets de El Periódico de Cataluña

Sus largos viajes por Sudamerica Asia, Australia y Nueva Zelanda la llevaron a escribir sobre la relación entre el paisaje, la cultura y la gastronomía. Una pasión que compartía con los oyentes del Cuina’m, su programa de radio en Onda Cero Catalunya. Actualmente dirige el suplemento Gourmets del Periódico de Catalunya y el primer Postgrado en Comunicación Gastronómica y Enológica de España, en la Universidad Abat Oliba CEU de Barcelona, dónde también imparte clases de periodismo especializado.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Centre de Documentació del Museu del Disseny de Barcelona

Edifici Disseny Hub Barcelona (Planta -1)

Pl Glòries, 37-38

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado