Graduació del Màster Oficial en Arxivística i Gestió de Documents UAB

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Hotel Exe Campus

Edificio Blanco. Vila Universitaria

Universidad Autónoma de Barcelona

08193 Cerdanyola del Vallès

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Inauguració del curs 2019-20 i celebració de la Graduació dels titulats/des del Màster Oficial en Arxivística i Gestió de Documents d'ESAGED

Acerca de este evento

Us convidem a l'acte d'Inauguració del curs acadèmic 2019-2020 i a la celebració de la Graduació de l'Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents de la Universitat Autònoma de Barcelona, que es portarà a terme el dijous 24 d'octubre, a les 19 hores, a l'Hotel Exe Campus UAB (saló LLuís Vives I).

Karma Peiró, periodista especialitzada en TIC i dades, pronunciarà la conferència inaugural, titulada "Com estar informat sense morir en l'intent? Posa un arxiver a la teva vida".

Posteriorment es procedirà a lliurar els diplomes als titulats i titulades de la novena promoció del Màster Universitari en Arxivística i Gestió de Documents, i s'atorgarà el Premi de Recerca al Millor TFM del curs 2018-2019.

Cal que confirmeu prèviament la vostra assistència indicant el nombre d'acompanyants a través del botó 'registrar' d'aquesta pàgina.

Teniu temps fins al 17 d'octubre de 2019 per confimar-ho.

Us hi esperem!

NOTES:

*Només s’entregarà el diploma en el desenvolupament de l’acte als titulats i titulades que hagin confirmat prèviament la seva assistència.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Hotel Exe Campus

Edificio Blanco. Vila Universitaria

Universidad Autónoma de Barcelona

08193 Cerdanyola del Vallès

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado