Graduació dels Màsters i Postgraus EUTDH UAB. Promoció 2019

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Hotel Exe Campus UAB

Edifici Blanc. Vila Universitària

Universitat Autònoma de Barcelona

08193 Bellaterra

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Us convidem a l'acte de celebració de la Graduació de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona, que es portarà a terme el dijous 20 de juny, a les 18:30 hores, a l'Hotel Exe Campus UAB (sala 'Arnau de Vilanova').

A l'esdeveniment es procedirà a lliurar els diplomes als titulats i titulades de la promoció 2015-2019 del Grau en Turisme, del Grau en Turisme en Anglès i del Grau en Direcció Hotelera; i la promoció 2018-2019 del Màster Universitari en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments, del Màster Universitari en Gestió d'Empreses Hoteleres, del Màster en Turisme i Humanitats, i del Postgrau en Ecoturisme i Guia de Natura.

Cal que confirmeu prèviament la vostra assistència, indicant el nombre d'acompanyants (màxim de 2 per titulat/da, per aforament limitat) a través del botó 'registrar' d'aquesta pàgina.

Teniu temps fins al 9 de juny de 2019 per confimar-ho.

Us hi esperem!


NOTES:

*Només s’entregarà el diploma en el desenvolupament de l’acte als titulats i titulades que hagin confirmat prèviament la seva assistència.

** Recordeu que l'acte de Graduació és protocol·lari i formal.


___________


Estais invitados al acto de celebración de la Graduación de la Escuela Universitaria de Turismo y Dirección Hotelera de la Universidad Autónoma de Barcelona, que se llevará a cabo el jueves 20 de junio a las 18:30 horas, en el Hotel Exe Campus UAB (sala 'Arnau de Vilanova').

En el evento se procederá a entregar los diplomas a los titulados y tituladas de la promoción 2015-2019 del Grado en Turismo, del Grado en Turismo en Inglés y del Grado en Dirección Hotelera; y la promoción 2018-2019 del Máster Universitario en Dirección y Organización de Turismo de Eventos, del Máster Universitario en Gestión de Empresas Hoteleras, del Máster en Turismo y Humanidades, y del Postgrado en Ecoturismo y Guía de Naturaleza.

Es necesario que confirméis previamente vuestra asistencia, indicando el número de acompañantes (máximo de 2 por titulado/da, por aforo limitado) a través del botón 'registrar' de esta página.

Tenéis tiempo hasta el 9 de junio de 2019 para confirmarlo.

¡Os esperamos!


NOTAS:

*Sólo se entregará el diploma durante el desarrollo del acto a los titulados y tituladas que hayan confirmado previamente su asistencia.

** Recordad que el acto de Graduación es protocolario y formal.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Hotel Exe Campus UAB

Edifici Blanc. Vila Universitària

Universitat Autònoma de Barcelona

08193 Bellaterra

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado