Gratis
II Jornada Coeli: Col·leccions Patrimonials & Innovació Digital

II Jornada Coeli: Col·leccions Patrimonials & Innovació Digital

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Ateneu Barcelonès

Carrer de la Canuda, 6

08002 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Ets un professional del sector GLAM? Descobreix la vida d'una col·lecció patrimonial a través d'experiències d'innovació digital.

Acerca de este evento

Benvinguts a la II Jornada Coeli: Col·leccions Patrimonials & Innovació Digital: 📆 2 de juny | 📍 Ateneu Barcelonès (Barcelona) | 🆓 Gratuït

Què és? La jornada és un espai d'inspiració per a tots els professionals d'institucions culturals. És un recorregut transversal per la vida d'una col·lecció patrimonial a través de casos d'innovació: des de la catalogació amb intel·ligència artificial de l'arxiu del Teatre Lliure, fins a la gestió de col·lectius museístics com #museuobert o estratègies digitals per a la difusió. Si ets un professional del sector GLAM i vols estar al dia del món cultural i digital, aquest esdeveniment és per a tu.

Quin és el programa? El programa està disponible a la nostra pàgina web. Comptarem amb ponències i taules rodones de luxe (Conxa Rodà de UOC-MNAC, Isaura Solé del Museu Pau Casals, Nacho Granero de La Cutura Social, etc.), una pausa-cafè pensada per a l'intercanvi d'idees i, a més a més, els assistents seran partícips una activitat sorpresa in situ...dugueu el vostre telèfon mòbil!

Qui hi assistirà? L'esdeveniment acollirà professionals del sector GLAM (Galleries, Libraries, Archives and Museums) d’arreu del territori català, amb l’objectiu de brindar un espai d'intercanvi generador de coneixement i de sinergies entre els participants.

📝 INSCRIU-T'HI ARA, les entrades són limitades. 📝

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Ateneu Barcelonès

Carrer de la Canuda, 6

08002 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado