Gratis

Il·luminem Poblenou

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

El Poblenou

El traster de can Ricart

Barcelona

Spain

Ver mapa

Amigos que van
Descripción del evento

Descripción

[CAT]

El proper dia 1 de juliol el traster de Can Ricart obrirà les seves portes per celebrar la primera edició del concurs de fanalets del Poblenou. Duran l'esdeveniment tothom que hi vulgui participar crearà fanalets per ser col·locats als carrers menys il·luminats del barri com a conseqüència del 22@.

Finalment, mitjançat una votació popular, es triarà el millor fanalet. El guanyador obtindrà com a premi un sopar per a dues persones. Duran l'esdeveniment els participants podran gaudir de música a càrrec de Marion Harper i la banda musical Angangas.

Per participar només has de pagar un euro en el mateix traster de Can Ricart, on et facilitarem el material necessari per fer els fanalets. A més a més t'animem a que portis altres materials que tinguis per casa per que siguin utilitzats al taller.

Dóna-li clic en registrar i apuntat al concurs, així podrem organitzar-nos millor. Fem del Poblenou un barri millor, il·luminem el Poblenou. Us hi esperem!


[CAST]

El Próximo día 1 de julio el trastero de Can Ricart abrirá sus puertas puertos para celebrar la primera edición de concurso de farolillos del Poblenou. Durante el evento todos los que quieran participar harán farolillos para ser colocados en las calles menos iluminadas del barrio como consecuencia del 22 @.


Finalmente, mediante una votación popular, se elegirá el mejor farolillo. El ganador obtendrá como premio una cena para dos personas. Además el concurso contará con música A cargo de Marion Harper y la banda musical Angangas.

Para participar solo tienes que pagar un euro para la inscripción en el mismo trastero de Can Ricart, donde te daremos los materiales necesarios para hacer el farolillo. Además te animamos ha que lleves materiales que tengas por casa para que también sean utilizados en el taller.

Dale a clic en registrar y apúntate al concurso así podremos organizarnos mejor. Hacemos del Poblenou un barrio mejor, iluminamos el Poblenou. Os esperamos!


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

El Poblenou

El traster de can Ricart

Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado