Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Fàbrica de Creació Fabra i Coats

Carrer de Sant Adrià, 20

08030 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Vine a la fira dels tècnics i tècniques en Formació Professional del Politècnics en els sectors de la Informàtica, la Gestió i l'Administració i, el Comerç i el Màrqueting i descobreix els propers talents!

A la fira trobaràs l'estand d'empresa simulada del CFGM Gestió Administrativa, a més de 150 estands de l'alumnat que treballa amb la metodologia d'Aprenentatge Basat en Projectes, que mostraran els treballs realitzats al llarg dels dos anys del cicle formatiu i els resultats de les solucions de les demandes de les empreses reals amb les quals hem col·laborat, com per exemple Dona Kolors, la Protectora d'Animals de Mataró, USG People o Mescladís. També podreu trobar un programa de microponències del mateix alumnat i de professionals dels diferents sectors que ens presentaran les seves empreses i una mostra dels projectes que han realitzat.

En definitiva, l'Its My Turn és un espai de networking entre tècnics de formació professional del Politècnics i empreses que cerquen nous talents per dur a terme els seus projectes. Els expositors són alumnes dels cicles:


  • grau mitjà Gestió Administrativa
  • grau superior Assistència a la Direcció
  • grau superior Màrqueting i Publicitat
  • grau superior Desenvolupament d'Aplicacions Web
  • grau superior Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Fàbrica de Creació Fabra i Coats

Carrer de Sant Adrià, 20

08030 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado