Saltar a navegación principal
Contenido de la página
Este evento acabó

Guarda este evento

Evento guardado

Jornada: L'electricitat que ens mou

Digital Factory

Viernes, 19 de julio de 2013 desde las 9:30 hasta las 15:00 (CEST)

Jornada: L'electricitat que ens mou

Información de la entrada

Tipo Fin Cantidad
Jornada L'electricitat que ens mou Finalizado Gratis  

Compartir Jornada: L'electricitat que ens mou

Detalles del evento

JORNADA: L’ELECTRICITAT QUE ENS MOU

Divendres 19 de juliol de 2013 a les 9:30 h.

 

El 19 de juliol en el marc de la Universitat d’Estiu la Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT) organitza, conjuntament amb Innovem i Daser Ingenieria una jornada sobre el vehicle elèctric amb el títol de “L’electricitat que ens mou”. 

En aquesta jornada es presentaran tots els formats de vehicles elèctrics: bicicleta, moto, cotxe i tren. Alhora servirà per fer la presentació mundial del Telmag, una maqueta a escala, d’un prototipus de tren electromagnètic totalment funcional que està desenvolupant en el Tecnocampus Albert Serra i Ramon Serra, de la empresa Innovem amb el suport del Departament de enginyeria electrònica i enginyeria mecànica de la EUPMT.
Sala Burriac del Centre de Congressos del Tecnocampus Organitza: Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMt)


 

ORDRE DE L’ACTE

 09.30 h Presentació de la Jornada 

                              Dr. Marcos Faúndez, director de l'Escola Universtària Politècnica de Mataró.

09.40 h Ponència: Cèl·lules fotovoltaiques

                       A càrrec del Dr. Paul Lachermoise, doctor en ciències físiques i R&D Project Manager a CETEMMSA de l’àrea de Photonica i Smart Materials . Ens mostrarà la tecnologia fotovoltaica de tercera generació.

Ponència: Bicicleta elèctrica
A càrrec del Sr. Sergi Rubio, director i fundador de DASER INGENIERIA S.L. Avaluador, tècnic Expert a EUREKA Eurostars Programme. Ens mostrarà la transformació d’una bicicleta convencional a una d’elèctrica.

Ponència: Moto elèctrica
A càrrec del Sr. Eloi Grabulosa, director de BATTERYTHINGS motos elèctriques, parlarà sobre el futur de les motos elèctriques.

Ponència: Cotxe elèctric
A càrrec del Sr. Giuseppe D’Alessandra, fundador de ENISOLA S.L i importador oficial per Espanya del cotxe elèctric Tazzari, parlarà sobre el futur del cotxe elèctric.

Ponència: Presentació del nou Tren electromagnètic TELMAG
A càrrec del MSci. Sr. Albert Serra, fundador d’INNOVEM, empresa especialitzada en l’àrea d’electrònica i sistemes de control allotjada al viver d’empreses del TECNOCAMPUS. Presenta una maqueta completament funcional i revolucionaria del Tren TELMAG, com a sistema electromagnètic de transport massiu terrestre.

12.30 h Torn obert de preguntes.
Participants: Sergi Rubio, Jose Fuentes, Josep Lluis Cervantes, Paul Lachermoise, Giussepe D’Alessandra, Eloi Grabulosa, Ramon Serra i Albert Serra.

13.00 h Test, proves i mostra dels diferents vehicles elèctrics.
Es presenten diferents vehicles elèctrics a les instal·lacions del TECNOCAMPUS.

¿Tienes alguna pregunta sobre Jornada: L'electricitat que ens mou? Contáctate con Digital Factory

Cuándo y dónde


Tecnocampus
Carrer d'Ernest Lluch
08302 Mataró
España

Viernes, 19 de julio de 2013 desde las 9:30 hasta las 15:00 (CEST)


  Añadir a mi calendario

Organizador

Digital Factory

La Digital Factory és el centre per a la innovació de l'aprenentatge de Tecnocampus Mataró. Sumem la pedagogia: Com plantejar la teva assignatura?, com aquesta assignatura es relaciona en el context del Grau o del postgrau?

+ el disseny i desenvolupament de Materials Didàctics Multimèdia (MDM), quins materials necessites per la part presencial i per la part no presencial de la teva assignatura? quin format?

+ el desenvolupament, la formació i el seguiment de les aules online. Un cop tens pensat com vols que sigui la teva assignatura, quines eines de l'aula Moodle t'ho faciliten? 

  Contáctate con el organizador

¿Te interesaría crear tu propio evento?

Únete a millones de personas en Eventbrite.

Inicia sesión o regístrate

Para poder comprar estas entradas a plazos, necesitarás una cuenta de Eventbrite. Inicia sesión o regístrate para obtener una cuenta gratuita y poder continuar.