32,07 €

LA MAR - Des del mar fins pondre's el sol

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

L'Estartit

Girona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

Reembolsos hasta 1 día antes del evento

Descripción del evento

Descripción

Navega 2h voltant el litoral de la Costa Brava i les Illes Medes, des de l'Estartit fins a la Cala Montgó, i torna amb la posta de sol voltant les Medes amb música en directe i servei de bar de productes locals a bord del vaixell!

Música, amb talents emergents però en el marc d’una experiència que engloba la natura navegant pel litoral de l’Estartit, tot vorejant les illes Medes i l’escarpada costa del Montgrí fins a cala Montgó.

I, de tornada, contemplar la posta de sol sobre l’horitzó dels arrossars de Pals i les Gavarres.

És la nova aposta del cicle La Mar , amb quatre concerts programats per als quatre primers dijous d’agost, amb sortida i arribada des del moll de l’Estartit, a bord del trimarà Nautilus.

El cartell combina una promesa ja consagrada al Sónar 2018, la barcelonina Laura Llopart –2 d’agost–, que amb l’àlies de Museless va ser proclamada nova diva de l’electrònica a la cita, amb altres valors emergents: el folk electrònic del duet Cor Blanc –9 d’agost–, el synth-pop de Wölva –16 d’agost– i, per tancar el programa –el 24 d’agost–, la participació d’un músic arrelat a l’Empordà, Jordi Serradell, amb un repertori d’indie folk més acústic i íntim.

El projecte té el suport del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. I és que, en aquest sentit, l’organització l’ha dissenyat amb la màxima cura de l’entorn. A més, s’han compromès a cedir el 5% dels beneficis a projectes ambientals i de divulgació de l’espai.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

L'Estartit

Girona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Reembolsos hasta 1 día antes del evento

Guarda este evento

Evento guardado