39,13 €

La respiració, eix de sanació - Els inhibidors de la felicitat humana

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Centre de Ioga Shanti

20 Carrer d'Emili Cabañes

08302 Mataró

Spain

Ver mapa

Amigos que van
Descripción del evento

Descripción

Què és el Rebirthing/Renaixement?

És tracta de relaxar-se profundament i respirar de manera circular i conscient.

La dificultat real, que no pot ser resolta tècnicament, resideix en les resistències que separen al practicant de la seva respiració. L'aire és l'aliment essencial per a la vida humana.

Però ja sabem respirar?

Si està llegint això vol dir que vostè està respirant, per tant, la resposta a la pregunta anterior és, òbviament, "sí".

Però m'agradaria insistir en la pregunta: Realment sabem respirar?

A qui van dirigits aquests tallers ?

A totes les persones que estiguin interessades en donar un gir a la seva vida, reconeixent i acceptant tant les seves "mentides personals" com els seus "patrons heretats", pas previ per a alliberar-se de tots els obstacles emocionals i mentals que fan del seu dia a dia una repetició constant dels errors del passat.

I perquè no? a tots aquells que vulguin aprendre a respirar energia vital al mateix temps que oxigen, per així omplir el seu cos físic i el seu esperit d'optimisme i felicitat.

En què consisteixen aquests tallers?

Durant els tallers farem pràctiques de respiració en parella, on cada membre de la parella rebrà i donarà una sessió de Rebirthing, tot això sota l'estricta supervisió de professionals del Rebirthing. A cada taller aquestes sessions de respiració es faran de forma rotativa amb els diferents alumnes que assisteixin per així poder veure i apreciar les diferents desviacions de la respiració que tenim les persones.

S'impartiran les normes bàsiques i fonamentals del Rebirthing, coneixements mínims per poder entendre en què consisteix una sessió de Renaixement i també es donaran coneixements sobre el guió natal (concepció, gestació, naixement i lactància), la mentida personal, els inhibidors de la felicitat humana, el poder creador de la ment, el nen interior (petita infància, infància, adolescència), autoestima, prosperitat, lideratge, relacions ..., pilars bàsics del Rebirthing.

Tot això ens servirà per saber i entendre quin moment estem travessant actualment en la nostra vida i poder buscar les solucions i actuacions necessàries per donar-li un tomb i revertir les situacions que fan del nostre dia a dia un "déjà vu".

És un curs ideal per a tots aquells que després vulguin formar-se com Renaixedors professionals, ja li que permetran arribar a una formació amb els coneixements bàsics ja adquirits.

Per més informació, reserva i confirmació de plaçes:

Centre de Ioga Shanti

Emili Cabanyes, 20

08302 Mataro

Tel. 937 98 10 59

info@centredeiogashanti.cat

www.centredeiogashanti.cat


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Centre de Ioga Shanti

20 Carrer d'Emili Cabañes

08302 Mataró

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado