Gratis

L’Art d’escoltar per a l’activista/polític

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

La Morada de Valencia

Carrer de Cadis, 63

46004 València

Spain

Ver mapa

Amigos que van
Descripción del evento

Descripción

Responsable: Isabel Muñoz Fernández y Jaime Paulino

Colectivo, asociación o circulo
Consejo Ciudadano València

Tipo de actividad
Talleres y formación

Breve descripción de la actividad:
Conversar per coaliar-se, és un seminari que el celebrarem a la Morada el 30 març per la vesprada i el 6 de abril per la vespada, que tractarà de dos temes fonamentals.

Aquest seminari pretén introduir a la pràctica de dues bases de l’art de l’Activista/Líder polític:

- ESCOLTAR. Adonar-se que, habitualment, el nivell d’escolta és molt pobre i reconsiderar l’actitud subjacent a açò. Cal substituir-la per una altra més propícia: escoltar “atentament” o “activament”, “valentament”, “humilment”. I aprendre a establir amb el ciutadà, o el voluntari, que un té davant, converses preguntant per a saber bé què li importa, com vol les coses i perquè les vol.

- COMPRENDRE EL CONTEXT. Llegir bé el context polític on tenen lloc les converses, en termes de l’acumulació i distribució del poder, per a coalitzar-se, obtenint més poder col·lectiu, amb que aconseguir millors resultats en votants, donants, voluntaris.

En el seu desenvolupament es duran a terme exercicis pràctics sobre casos, que poden presentar-se pels propis assistents, i presentació/debat sobre esquemes conceptuals per a llegir la realitat del context polític. Exercicis que ens ajudaran a aprendre a escoltar abans de parlar.

Aquest taller l'impartirá Carles Porcel amb experiència treballant amb persones que es dediquen a la política i a l'activisme social.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

La Morada de Valencia

Carrer de Cadis, 63

46004 València

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado