12 € – 15 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Espai Orfeó

60-62 Carrer Sant Martí

25004 Lleida

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
Le Nais en concert

Acerca de este evento

Le Nais és una jove artista nascuda a Lleida, actualment amb base a Barcelona ciutat que escriu i composa la seva música. “Dancing” és el seu single debut que apareix aquest mateix Desembre. Després de molts anys en un conservatori musica, va allunyar-se de la música, per una espècie de desencant tot i sentir la música com a quelcom fonamental en la seva vida. Fins que des del terra del menjador de casa seva, comença a composar cada tarda amb només una guitarra, conectant la seva part més primitiva i sentint aquella necessitat d’expressar.se a través de la música. Despres de varis successos en la seva vida personal, comença a escfriure lletres en forma de poesíes, que serv eixen per entrendre i expressar tot allò que no entèn. I a la vegada, composar sobre aquestes lletres, veu néixer les seves primeres cançons.

Dancing és una converseació amb ella mateixa, que parla sobre l’acceptació, en concret sobre acceptar-se i ésser acceptat amb totes les coses bones i dolentes que portem en el nostre interior.

Amb una enorme projecció de futur i moltes ganes de cantar en directe, actualment Le Nais està enregistrant les pròximes cançons que formaran part del seu primer EP “ When I can’t speak but i can sing”

Preparant les noves peces visuales per acompanyar la música, Le Nais ha conseguit que la part visual sigui part de la seva essència. Després de concerts en llocs tant emblemàtics com la Nike box Barcelona, Sinestésia Bar Musical, Wizink center (Sala Truss), Heliogabal, Casa Corona en Valencia o Balcony TV i amb un 2020 ple d’actuacions programades, ens oferirà una presentació en exclussiva del seu nou treball.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Espai Orfeó

60-62 Carrer Sant Martí

25004 Lleida

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado