Mètode BODI: Cossos i no Discriminació (Formació Educació Infantil)

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Casal de Barri del Poblenou

49 Rambla del Poblenou

08005 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Un curs intensiu per obrir la mirada entorn a la diversitat cultural, els cossos, la sexualitat i el gènere amb primera infància

Acerca de este evento

¿Com podem tractar, com a professionals els temes de diversitat cultural, els cossos, la sexualitat i el gènere amb infants de 3 a 5 anys? ¿S'ha de parlar? ¿Com ho abordem com a mestres?

El Mètode BODI és un mètode testat i finançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea. Se n'ha tret un manual que es pot consultar aquí: www.bodi-project.eu

Mètode BODI: Els cossos i la no-discriminació des de primera infància

Formació intensiva per a professionals que treballen amb primera infància

Casal del Poblenou. Rambla Poblenou 49 Barcelona

2, 3, 4, 5, 6 de setembre 2019 | 16h - 20h

Gratuït | Places limitades

Inscripcions: fins el 27 d'agost 2019 a través aquest formulari

Consultar programa de la formació aquí

Mètode BODI: Els cossos i la no-discriminació des de primera infància és una proposta formativa que aposta per al desenvolupament d’habilitats fonamentades en la inclusivitat i la no-discriminació des de les primeres edats. La formació se centra en la interacció de les possibles discriminacions que es donen des de primera infància al voltant dels eixos de: la diversitat cultural, el gènere, el cos i la sexualitat, amb els objectius de:

> Contribuir al desenvolupament de pràctiques educatives dins i fora de l’entorn escolar en relació amb l’educació intercultural, l’educació de gènere i la inclusió dels nens i nenes amb entorns culturalment diversos.

> Contribuir al desenvolupament de les competències dels i les professionals que treballen amb infants a través de nous mètodes i noves eines pràctiques per a ser adaptades a l’entorn propi.

> Contribuir al desenvolupament de la capacitat de l’escola per a fer front a la diversitat cultural i assegurar que els nens i nenes de diferents orígens culturals no estan exclosos.

> Dotar als infants d’eines per a la seva participació en una societat intercultural tolerant cap a la diversitat cultural i de gènere.

> Oferir eines i estratègies per a abordar qüestions sensibles en relació amb el cos, la salut i la sexualitat dels nostres nens i nenes.

+ info:

activitats@laxixateatre.org

www.laxixateatre.org/bodi2019

Fecha y hora

Ubicación

Casal de Barri del Poblenou

49 Rambla del Poblenou

08005 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado