Gratis

Miquel Barceló, el preciós mural de la Catedral de Mallorca

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Baraka Club de Viatges

Carrer d'Entença 218

08029 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Xerrada cultural del cicle "Artistes al taller. Trencar amb l'acadèmia al s. XX i XXI", a càrrec de Mariona Millà

Acerca de este evento

Miquel Barceló Artigues és un pintor proper al corrent neo-expressionista. Un viatge a París el 1970 li permet descobrir l'art brut, estil que deixa una forta influència en les primeres obres que presenta en públic. Va formar part del grup Taller Llunàtic de Mallorca. Va estudiar a l'Escola d'Arts Decoratives de Palma de Mallorca entre 1972 i 1973 i va continuar el 1974 a l'Escola de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona, però poc després abandona els seus estudis. Actualment resideix entre París, Mallorca i Mali, en els Penya-segats de Bandiagara.

Mariona Millà

Pintora, escultora i il·lustradora; cultiva la joia d’autor, l’escenografia i el vestuari teatral. 49 anys exposant arreu de Catalunya i d’Europa una obra expressionista-mediterrània-matèrica que la compromet més amb les seves arrels. Acumula la docència de cinc dècades en escoles, instituts, centres d’art, la Universitat de Barcelona, Catalunya Ràdio, TV3, que la impulsa a encomanar la passió per l’art que entén com un benefici i una necessitat per construir una societat més evolucionada i feliç.

Xerrada cultural del cicle "Artistes al taller. Trencar amb l'acadèmia al s. XX i XXI", organitzada per Te de Tertúlia i Baraka Club de Viatges.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Baraka Club de Viatges

Carrer d'Entença 218

08029 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado