Gratis

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Conservatori municipal de Música

Bruc, 110

08009 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Música de Cambra.

Acerca de este evento

Música de Cambra. 

DIVENDRES JOVE

Tots els divendres a les 19:30 h, l’Auditori Eduard Toldrà acollirà el cicle de concerts Divendres Jove, amb les propostes de concert dels diferents departaments del Conservatori.

Amb una trajectòria de més d’una dècada, la idea de crear un cicle estable, amb concerts protagonitzats pels alumnes, sorgeix de la voluntat de fer un pas més enllà de les audicions d’aula dels diferents departaments, i afavorir així una experiència amb format de concert, on l’alumnat presenta una actuació d’alt nivell, tant des del punt de vista del repertori com de la interpretació.

Al llarg de tot el curs, amb més de 30 concerts gratuïts, oberts a tota la ciutat, el cicle pretén donar suport a la projecció artística dels alumnes, acollint propostes diverses: interpretacions solistes, música de cambra, concerts d’intercanvi, monogràfics de compositors i compositores, actuacions dels premis d’honor, així com també propostes d’antics alumnes que segueixen vinculats al centre.

MESURES DE PREVENCIÓ COVID-19.

  • L'accés es realitzarà per la porta del C/ València, i el públic esperarà l'obertura de porta al carrer, respectant la distància mínima d'1,5 m.
  • Caldrà utilitzar gel hidroalcohòlic en accedir al Conservatori.
  • Caldrà fer ús de la mascareta en tot moment.
  • Aforament limitat, respectant la distància d'1,5 m.
  • A partir del dia 5 d'octubre, estarà disponible un sistema d'obtenció d'entrada gratuïta a través de l'espai web.
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Conservatori municipal de Música

Bruc, 110

08009 Barcelona

Spain

Ver mapa

{ _('Organizer Image')}

Organizador Conservatori Municipal de Música

Organizador de Música de Cambra.

El Conservatori municipal de música de Barcelona és un centre públic d’ensenyaments musicals, emblemàtic i referent musical a la ciutat. Situat al carrer Bruc 110, el seu titular és l’Ajuntament de Barcelona. L’avalen més de 125 anys d’història i 90 anys com a centre d’ensenyament musical.

Guarda este evento

Evento guardado