No es moco de pava - 23 Junio 19 - Grandalla

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Carrer de l'Illa, 10

10 Carrer de l'Illa

08202 Sabadell

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

nO eS mOcO dE pAvA és un projecte de gestió cultural, on tothom té la possibilitat de participar per tal de compartir les seves idees, emocions o sentiments, prioritzant la crítica social o política, i generant xarxa i espais comuns.

És un esdeveniment multidisciplinari, amb la voluntat de no només afavorir l’espai musico-social sinó que està obert a tot tipus de propostes i interaccions (teatre, poesia, màgia, performances, etc...).

Una de les bases fonamentals de la nostra idea és desenvolupar sinergies entre projectes de caire social, per esdevenir una plataforma de reflexió i transformació mitjançant l’expressió.

Sempre compromesos amb valors de solidaritat, empatia, comunitat, veïnatge, feminisme, antifeixisme, ecologia o moviments animalistes.

La primera part és programada ( 15 minuts d'actuació 6/7 artistes prèviament programats ) en aquests cas els artistes participants son

Olza Olzeta ( Poesia anticapitalista)
Lluís Castellet ( amb el projecte músical Caste )
Nuria Duran
Antoni Garcia Iranzo
Coral Cortés ( Poesia )
Julio César Rodríguez ( amb el projecte músical Julio Cé)
Tomas Cordova

i la segona és lliure ( escenàri obert, micro obert) per les persones que vulguin participar ( 10 minuts d'actuació )

Aquest cop tenim el plaer de que l'esdeveniment es desenvolupi a Grandalla, sccl una entitat sense ànim de lucre que fomenta la integració social i l'autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual i que promou la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant els serveis de lleure. Com que compta amb un pressupost molt reduït la majoria d'activitats es duen a terme mitjançant voluntaris.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Carrer de l'Illa, 10

10 Carrer de l'Illa

08202 Sabadell

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado