Saltar a navegación principal
Contenido de la página

Guarda este evento

Evento guardado

OPERADOR DE PLATAFORMES ELEVADORES MÒBILS DE PERSONAL(PEMP)

ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL

Lunes, 3 de julio de 2017 a las 17:00 - Miércoles, 5 de julio de 2017 a las 21:00 (CEST)

OPERADOR DE PLATAFORMES ELEVADORES MÒBILS DE...

Información de la entrada

Tipo Restante Fin Cantidad
Confirmar asistencia 14 Entradas Finalizado Gratis  

¿Quién va?

Cargando tus conexiones

Compartir OPERADOR DE PLATAFORMES ELEVADORES MÒBILS DE PERSONAL(PEMP)

Detalles del evento

OBJECTIU

L’objectiu general del curs és facilitar als alumnes els coneixements necessaris per a poder realitzar correctament les operacions amb les plataformes elevadores mòbils de personal, respectant totes les mesures de seguretat establertes. 

Són objectius específics: Conèixer la legislació aplicable. Conèixer de forma general la tipologia de la maquinària autopropulsada de construcció. - Manejar les plataformes elevadores mòbils de personal. - Identificar els riscos inherents al maneig de les plataformes elevadores mòbils de personal - Adquirir els coneixements bàsics en la estructura i funcionament de les màquines tant elèctriques com dièsel. - Familiarització amb els components hidràulics, elèctrics i mecànics de les màquines per a poder realitzar les labors de manteniment preventiu d'aquesta maquinària. - Potenciar la cultura de seguretat: Promoure els comportaments segurs i professionalitzar la utilització de maquinària i vehicles. Adequar-se a les exigències legals en el marc de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals.

DIRIGIT A

Tots aquells que de forma habitual o esporàdica, condueïxen la plataforma elevadora.

CONTINGUT

- CONTINGUT BÀSIC DE LA FORMACIÓ TEÓRICA. Legislació i normativa referent a l'us d'aquests equips de treball. Classificació i tipus de PEMP. Característiques i descripcions. Aplicacions. Seguretat abans d'engegar l'equip. Posats de comandament. Ajusto de treball Anivellació.

-PRINCIPALS PERILLS I FACTORS DE RISC Mesurades de protecció i prevenció. Normes de seguretat degudes a altres riscos. Engegada Normes específiques de seguretat en ús. Normes de seguretat en finalitzar els treballs Equips de protecció individual: Manteniment. Revisions.

- CONTINGUT BÀSIC DE LA FORMACIÓ PRÀCTICA Introducció a la màquina. Reconeixemnt d'entorn i senyalització de la zona de treball. Reconeixemnt visual perimetral de la màquina.

- COMPONENTS PRINCIPALS: IDENTIFICACIÓ I FUNCIÓ: Comprovacions i inspecció prèvia a l'ús. Engegada i parada de la màquina. Procediments correctes d'operació de cadascuna de les funcions de seguretat Maniobrahibilitat de la màquina en circuit de pràctiques. Rescat i procediments de baixada d'emergència. Procediment adequat per estacionar la màquina en la seva posició de transport.

“Accions realitzades dins del Contracte Programa promogut pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya"

"Sol·licitat per AEBALL"

¿Tienes alguna pregunta sobre OPERADOR DE PLATAFORMES ELEVADORES MÒBILS DE PERSONAL(PEMP)? Ponte en contacto con ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL

Guarda este evento

Evento guardado

Cuándo y dónde


IFTEM
ENERGIA, 148
CORNELLA DE LLOBREGAT
08940
España

Lunes, 3 de julio de 2017 a las 17:00 - Miércoles, 5 de julio de 2017 a las 21:00 (CEST)


  Añadir a mi calendario

Organizador

ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL

AEBALL forma part de la Xarxa Catalunya Empren de la Generalitat de Catalunya i és punt PAE (Punt d’Atenció a l’Emprenedor) integrat a la xarxa CIRCE del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

  Ponte en contacto con el organizador
OPERADOR DE PLATAFORMES ELEVADORES MÒBILS DE PERSONAL(PEMP)
Curso Otro

¿Te interesaría crear tu propio evento?

Únete a millones de personas en Eventbrite.

Inicia sesión o regístrate

Para poder comprar estas entradas a plazos, necesitarás una cuenta de Eventbrite. Inicia sesión o regístrate para obtener una cuenta gratuita y poder continuar.