Saltar a navegación principal
Contenido de la página

Guarda este evento

Evento guardado

Passejada de Gossos Bestial 2018 (Diumenge 25 de febrer)

Organitza: firaReus. Col·laboren: Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona i Fundació D'animals de Companyia Camp de Tarragona (l'Última Llar)

Domingo, 25 de febrero de 2018 desde las 10:30 hasta las 13:30 (CET)

Passejada de Gossos Bestial 2018 (Diumenge 25 de...

Información de la entrada

Tipo Fin Cantidad
Passejada Bestial 2018 24 feb. 2018 Gratis  

Compartir Passejada de Gossos Bestial 2018 (Diumenge 25 de febrer)

Detalles del evento

 

Amb motiu de la 9a edició de Bestial, que es farà els dies 17 i 18 de març, firaReus ha organitzat una passejada de mascotes que es realitzarà el diumenge 25 de febrer pels carrers de Reus. L'activitat, que compta amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Veterinaris i L'Última Llar, té com a objectiu conscienciar de la importància del civisme tant per als propietaris dels animals, com per als ciutadans amb qui es comparteix la via pública.

La Plaça de l'Univers serà el punt d'inici i d'arribada de l'activitat que començarà a les 10.30 h. En aquest punt s'instal·larà una carpa que servirà de punt de trobada, inscripcions i lliurament de dorsals, a l’inici de passejada, i de recollida de premis, al final. 

El recorregut és de 3,8 quilòmetres i es preveu que tingui una durada de dues hores. Durant el recorregut es farà una parada tècnica perquè els animals puguin descansar i beure aigua. 

La jornada és oberta a totes les persones que tinguin mascota i hauran de demostrar durant el recorregut el seu civisme, el respecte per l'entorn i envers els ciutadans. 

Per inscriure's és imprescindible complir els següents requisits:

-Dur lligat l'animal de companyia amb corretja o cadena

-Dur els gossos de raça potencialment perillosa amb morrió

-Recollir les dejeccions i llançar-les al contenidor de rebuig. Portar a sobre bosses de femtes.

-Els gossos participants han de portar xip

-Seguir l'itinerari establert per l'organització

-Respectar sempre el vianant

*La inscripció és per un gos. S'han de fer tantes inscripcions com gossos voleu portar a la passejada.

 

De conformitat amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter personal (LOPD) i del Reial decret 1720/2007 (RDLOPD) del Reglament de desenvolupament de la LOPD,  li informem que les dades personals facilitades a través dels formularis, així com la seva adreça de correu electrònic,  han estat incloses a un fitxer titularitat de REUS DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC, S.A. (REDESSA), domiciliat a : Camí de Valls, 81-87  43204 REUS,  NIF A43423649, Inscrita al Registre Mercantil de Tarragona  Tom 1077, Foli 191,  Full  T10401,    E-mail lopd@firareus.com,   amb  la finalitat d’atendre les seves consultes i l’enviament d’informació relacionada amb els serveis i activitats que ofereix REUS DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC, S.A. (REDESSA)


S’informa que les dades poden ser utilitzades per l’enviament de comunicacions informatives, per qualsevol mitjà, relatiu a les activitats de la nostra entitat que puguin ser del seu interès. Si bé  podrà en qualsevol moment oposar-se a aquest tipus d’enviaments, enviant un correu electrònic a l’adreça lopd@firareus.com indicant a l'assumpte "BAIXA DE LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ".

 

Així mateix, podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, d’oposició, en els termes establerts per la Llei Orgànica 15/1999, presentant o enviant una sol·licitud per escrit, dirigida  a :  Camí de Valls, 81-87  43204 REUS o a través del correu electrònic a lopd@firareus.com i acompanyada d'una fotocòpia del seu DNI o document acreditatiu equivalent i indicant a l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".

 

 


Guarda este evento

Evento guardado

Cuándo y dónde


Plaça de l'Univers del Parc Sant Jordi (al costat del Centre Comercial La
Plaça de l'Univers
43201 Reus
España

Domingo, 25 de febrero de 2018 desde las 10:30 hasta las 13:30 (CET)


  Añadir a mi calendario

Organizador

Organitza: firaReus. Col·laboren: Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona i Fundació D'animals de Companyia Camp de Tarragona (l'Última Llar)

Col·laboren: Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona i Fundació D'animals de Companyia Camp de Tarragona (la Última Llar)

  Ponte en contacto con el organizador
Passejada de Gossos Bestial 2018 (Diumenge 25 de febrer)
Actividades en Reus Otro Otro

¿Te interesaría crear tu propio evento?

Únete a millones de personas en Eventbrite.

Inicia sesión o regístrate

Para poder comprar estas entradas a plazos, necesitarás una cuenta de Eventbrite. Inicia sesión o regístrate para obtener una cuenta gratuita y poder continuar.