Gratis

Pavelló de Música: Sistergold, quartet de saxofon

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Pavelló Mies van der Rohe

7 Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia

08038 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Pavelló de Música: Sistergold, quartet de saxofon

Acerca de este evento

Pavelló de Música oferix de nou un concert en col·laboració amb la Fundació Goethe, com sempre una magnífica ocasió de gaudir de la música en aquest espai que la fa especial.

Sistergold, un quartet de saxo format per quatre dones, ha preparat per aquest concert al Pavelló Mies van der Rohe un repertori en homenatge a l’aniversari de la Bauhaus. Amb un estil creatiu i perfecció musical, les músics ofereixen un programa que ens transporta als feliços anys 20 en què Alemanya deixa enrere una època de rigidesa conservadora i s’obre a la creativitat. L’ arquitectura, la música, la literatura, l’art, la dansa i el teatre troben noves formes d’expressió de les quals l’escola de la Bauhaus, que Mies van der Rohe va dirigir poc després de construïr el Pavelló, n’és un exponent emblemàtic.

Amb la seva manera d’interpretar la música i d’interactuar amb el públic Sistergold promet excel.lència musical i diversió.

Activitat gratuïta i oberta al públic amb reserva prèvia. Capacitat limitada: l’accés es concedeix per ordre d’arribada. Cal tenir en compte que el registre no garanteix l’entrada una vegada s’ha assolit el límit de la capacitat total.

Subscriu-te al nostre butlletí i no et perdis res!

miesbcn.com/news

---------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Pabellón de Música ofrece de nuevo un concierto en colaboración con la Fundación Goethe, como siempre una magnífica ocasión de disfrutar de la música en este espacio que la hace especial.

Sistergold, un cuarteto de saxo formado por cuatro mujeres, ha preparado para este concierto en el Pabellón Mies van der Rohe un repertorio en homenaje al aniversario de la Bauhaus. Con un estilo creativo y perfección musical, las músicos ofrecen un programa que nos transporta a los felices años 20 en que Alemania deja atrás una época de rigidez conservadora y se abre a la creatividad. La arquitectura, la música, la literatura, el arte, la danza y el teatro encuentran nuevas formas de expresión de las que la escuela de la Bauhaus, que Mies van der Rohe dirigió poco después de construir el Pabellón, es un exponente emblemático.

Con su manera de interpretar la música y de interactuar con el público Sistergold promete excelencia musical y diversión.

Actividad gratuita y abierta al público con reserva previa. Capacidad limitada: el acceso se concede por orden de llegada. Tenga en cuenta que el registro no garantiza la entrada una vez que se ha alcanzado el límite de la capacidad total.

Suscríbete a nuestro boletín y no te pierdas nada!

miesbcn.com/news

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Music Pavilion offers once again a concert in collaboration with the Goethe Foundation, always a great opportunity to enjoy music in this space that makes it special.

Sistergold, a quartet of saxophone formed by four women, has prepared for this concert in the Mies van der Rohe Pavilion a repertoire in homage to the anniversary of the Bauhaus. With a creative style and musical perfection, musicians offer a program that transports us to the happy 20's in which Germany leaves behind a time of conservative rigidity and opens up to creativity. Architecture, music, literature, art, dance and theater find new forms of expression of which the Bauhaus school, which Mies van der Rohe directed shortly after the construction of the Pavilion, is an emblematic exponent.

With his way of interpreting music and interacting with the public, Sistergold promises musical excellence and fun.

Free event open to the public with prior reservation. Limited capacity: access is granted on a first-come basis. Please note that registration does not guarantee entry once full capacity has been reached.

Subscribe to our newsletter and do not miss anything!

miesbcn.com/news

---------------------------------

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Pavelló Mies van der Rohe

7 Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia

08038 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado