Gratis

Premiere de 'Dopesick': Historia de una adicción

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Auditori CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Serielizados Fest estrena a Espanya 'Dopesick', el nou drama de Disney+, escrit pel guanyador de l'Emmy Danny Strong ('Empire').

Acerca de este evento

'Dopesick: Historia de una adicción' està protagonitzada per Michael Keaton, Peter Sarsgaard, Michael Stuhlbarg, Will Poulter, Kaitlyn Dever i Rosario Dawson. Serielizados Fest oferirà la seva preestrena a l'Auditori del CCCB el dissabte 23 d'octubre, abans de la seva arribada a Disney+ (12 de novembre).

La sèrie narra com una companyia farmacèutica va desencadenar la pitjor epidèmia de drogues en la història dels Estats Units. Transporta els espectadors a l'epicentre de la lluita contra l'addicció als opiacis als Estats Units, des de les sales de juntes de les grans companyies farmacèutiques, a una castigada comunitat minera de Virgínia, passant pels despatxos de la DEA.

Malgrat tots els obstacles, els herois emergiran per emprendre un viatge intens i emocionant per tal de derrotar a les forces corporatives responsables d'aquesta crisi nacional i els seus aliats. La sèrie està inspirada en el llibre homònim de Beth May, best-seller en la llista de The New York Times.

'Dopesick: Historia de una adicción' està escrita pel guanyador de l'Emmy Danny Strong ( 'Empire', 'Recompte', 'Game Change') i dirigida pel guanyador de l'Oscar per 'Rain Man' Barry Levinson, responsable a més de fites de la televisió com 'Homicidio' i 'Oz'.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Auditori CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

{ _('Organizer Image')}

Organizador Serielizados Fest

Organizador de Premiere de 'Dopesick': Historia de una adicción

La 8a edició del Festival Internacional de Sèries se celebrarà presencialment del 19 al 24 d’octubre a Barcelona, del 27 al 30 d’octubre a Madrid i els dotze dies seguits a Filmin en format online.

Guarda este evento

Evento guardado