Presentació de Casa Terra, amb l'activista nepalesa Indira Ranamagar Prison...

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Cèntric Espai Cultural

Plaça de Catalunya,31

Metro L9 Cèntric

08820 El Prat de Llobregat

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Neix Casa Terra, una organització de suport i acompanyament a projectes transformadors d’arreu del planeta. Des de l’activisme i la cooperació responsable treballem per la justícia global, els drets humans, l’ecologisme i l’economia social i solidària.

El 24 de setembre comptem amb la visita al Prat de l’activista nepalesa Indira Ranamagar, responsable de l’organització asiàtica Prisoners Assistance Nepal.
La Indira, reconeguda com una de les dones més influents del planeta pels World Children’s Prize, fa 28 anys que vetlla pels drets i les condicions dels presos del seu país.
Treballa creant oportunitats dins i fora dels centres penitenciaris. Escolaritzant als fills dels presos i als de les famílies més vulnerables. Educant en la importància de la cultura comunitària, la sostenibilitat i l’ecologisme. Lluitant pels drets de les dones. Fent pressió als responsables polítics del seu país per acabar amb la presència massiva de nenes i nens vivint en condicions inhumanes dins de les presons.

La visió i la veu de l’Indira Ranamagar són universals i imprescindibles. La seva és la història d’una nena que va créixer en una família humil del Nepal més rural, sense tenir oportunitat d’anar a l’escola, i ha acabat creant escoles per tot el país amb una línia educativa pròpia i extraordinària.

Per això organitzem una gira de xerrades i actes, per visivilitzar la tasca de Prisoners Assistance Nepal i compartir aquesta realitat del país sovint desconeguda.
En aquest acte comptarem amb la presència de l'Alguer Miquel, fundador de Casa Terra, de l'Alfred García, cantant , compositor , l'Oscar rando,co- fundador del festival esperanzah i la Neus Macías, periodista i patrona de la Fundació Esperanzah.

Fecha y hora

Ubicación

Cèntric Espai Cultural

Plaça de Catalunya,31

Metro L9 Cèntric

08820 El Prat de Llobregat

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado