Gratis

Presentació de l'Escola OpenDataLab: Workshop gratuït!

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Citilab

s/n Plaça Can Suris

08940 Cornellà de Llobregat, Barcelona

Spain

Ver mapa

Amigos que van
Descripción del evento

Descripción

El 6 d'abril es posarà en marxa l’Escola Ciutadana de Dades Obertes del Baix Llobregat, l'Open Data Lab, un projecte que tota l'activitat tindrà lloc a les instal·lacions del Citilab de Cornellà. Donarem el tret de sortida el mateix 6, al Citilab (Plaça Can Suris s/n), on ho celebrarem amb un Workshop gratuït entorn “El valor d’obrir les dades per la meva organització”.

L’Escola Ciutadana de Dades Obertes del Baix Llobregat comptarà amb workshops gratuïts, activitats de divulgació com el Drinks&Data i, també, una àmplia oferta en cursos de Formació Professional Acreditada i certificada per l’ODI (Open Data Institute).

En l'Open Data Lab a més de la formació modular de quatre hores on es poden cursar càpsules de formació a la mida de cada estudiant, s'oferiràn els itineraris de Business Open Data i Desenvolupador d'Apps basades en dades.

Si vols convertir-te en un expert en Dades Obertes i tenir una certificació amb reconeixement global ara és el teu moment. No esperis més i fes de la teva formació en Open Data el teu futur!

Inscripcions ja obertes!

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Citilab

s/n Plaça Can Suris

08940 Cornellà de Llobregat, Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado