Gratis

Presentació de Xarxa de Dones del Sector Digital

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Edifici MediaTIC

Carrer de Roc Boronat, 117 117 Carrer de Roc Boronat 08018 Barcelona

08905 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Dones en Xarxa i SheLeader presenten oficialment Xarxa de Dones del Sector Digital per promoure la presència de la dona a àmbits tecnològics

Acerca de este evento

Dones en Xarxa i SheLeader fan un pas endavant en la lluita contra la desigualtat de gènere a les TIC i presenten oficialment Xarxa de Dones del Sector Digital, un projecte que persegueix l’objectiu de promoure la presència de la dona a àmbits digitals i tecnològics. Tots i totes esteu convidats a participar en aquest acte, que tindrà lloc el 24 d’octubre a les 18:30h, a la Sala Barcelona de l’Edifici MediaTIC (Barcelona).

La presentació comptarà amb la presència de Therese Jamaa, directora general de la patronal mundial GSMA, la plataforma d’operadors i empreses de telecomunicació que organitza el Mobile World Capital de Barcelona. La àmplia trajectòria professional en el món de la tecnologia, l’ha portat a ser guardonada per la Generalitat de Catalunya amb el Premi Dona TIC 2016.

Suma’t a acabar amb la bretxa de gènere a les TIC i no et perdis el llançament de Xarxa de Dones del Sector Digital, on podràs conèixer a dones professionals en camps tecnològics, expertes en lideratge i creixement professional del sector femení i referents en l’àmbit d’igualtat d’oportunitats. T’hi esperem! Reserva ja la teva plaça per assistir-hi.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Edifici MediaTIC

Carrer de Roc Boronat, 117 117 Carrer de Roc Boronat 08018 Barcelona

08905 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado