Saltar a navegación principal
Contenido de la página

Guarda este evento

Evento guardado

PRIMERS AUXILIS

ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL

Martes, 25 de octubre de 2016 a las 18:00 - Jueves, 24 de noviembre de 2016 a las 21:20 (Hora de verano de Europa central Hora de España (Madrid))

PRIMERS AUXILIS

Información de la entrada

Tipo Restante Fin Cantidad
PRIMEROS AUXILIS 6 Entradas Finalizado Gratis  

¿Quién va?

Cargando tus conexiones

Detalles del evento

OBJECTIUS: El curs facilitarà als alumnes els coneixements necessaris per conèixer els passos a seguir davant una emergència. Es proporcionarà els coneixements generals d’anatomia i fisiologia per a assolir les tècniques permetin actuar davant situacions que requereixin de primers auxilis:
- Reconèixer una parada càrdio-respiratòria.
- Realitzar correctament un suport vital bàsic.
- Maniobrar amb seguretat en situacions de desobstrucció i tractament de vies respiratòries.
- Saber realitzar un adequat control de situacions d'hemorràgia.
- Realitzar una primera assistència en cas de contusió, ferida, cremades, picadures, etc.
- Valorar i donar una primera assistència en cas de traumatismes, dolor abdominal, electrocució, etc.

DIRIGIT A: A totes aquelles persones que exerceixen responsabilitats en matèria de seguretat i prevenció de riscos en les seves empreses i a totes aquelles persones que per motius personals o familiars desitgin adquirir les competències en la matèria.

CONTINGUT

INTRODUCCIÓ (5 hores) -  Principis generals del socorrisme (P.A.S.). -  Anatomia bàsica. -  Funcionament del cos humà (fisiologia).

NORMES GENERALS DE PRIMERS AUXILI (10 hores) - Contusions - Ferides - Aturada càrdio - respiratòria - Suport vital bàsic - Desobstrucció i tractament de la via aèria - Hemorràgies: Pràctiques de contenció. - Traumatismes - Cremades. -  Alteracions de la consciència -  Patologia toràcica -  Patologies especials -  Urgències oftalmològiques, d’oïda i nas -  Intoxicacions alimentàries, medicaments i productes tòxics -  Picadures, mossegades (engloba animals, plantes, insectes i persones) -  Urgències metabòliques i endocrines: Hipoglucèmia, coma diabètic, hiperglucèmia, hipertensió, insuficiència renal - Dolor abdominal - Electrocució. - Malalties comunes amb incidència en el mitjà laboral.

NORMES GENERALS DE REANIMACIÓ I EVACUACIÓ DE FERITS (15 hores) -Mètodes de respiració artificial. -Massatge cardíac. -Pràctiques de reanimació cardiopulmonar (R.C.P.). -Transport d'accidentats. - Apòsits i embenatges. -Evacuacions -Comunicació, Telefonemes. -Valoració i petició de serveis d'emergència.

INSPCRICIÓ:  http://www.aeball.net/inscriure.asp?id=6833

El cursos es realitzen en el marc del Contracte Programa Tranversal per l’any 2015 promogut pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, sol·licitat per AEBALL

Guarda este evento

Evento guardado

Cuándo y dónde


Colegio Xaloc
Av. Gran Vía, 100
08902 L'Hospitalet de Llobregat
España

Martes, 25 de octubre de 2016 a las 18:00 - Jueves, 24 de noviembre de 2016 a las 21:20 (Hora de verano de Europa central Hora de España (Madrid))


  Añadir a mi calendario

Organizador

ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL

AEBALL forma part de la Xarxa Catalunya Empren de la Generalitat de Catalunya i és punt PAE (Punt d’Atenció a l’Emprenedor) integrat a la xarxa CIRCE del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

  Ponte en contacto con el organizador

¿Te interesaría crear tu propio evento?

Únete a millones de personas en Eventbrite.

Inicia sesión o regístrate

Para poder comprar estas entradas a plazos, necesitarás una cuenta de Eventbrite. Inicia sesión o regístrate para obtener una cuenta gratuita y poder continuar.