Gratis
Projecció de l'audiovisual "Els santboians no empadronats"

Projecció de l'audiovisual "Els santboians no empadronats"

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Teatre de Cal Ninyo

Carrer Major, 43

08830 Sant Boi de Llobregat

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Activitat inclosa en el marc de la Setmana de la Natura, organitzada per la Regidoria de Medi Ambient, Sostenibilitat i Salut de l'Ajuntamen

Acerca de este evento

El proper 25 de maig, a les 19h, al Teatre de Cal Ninyo, tindrà lloc una nova presentación del documental “Els santboians no empadronats”. Un audiovisual presentat per la comissió de natura de la Rutlla- Centre d’Estudis Santboians en el marc de la Setmana de la Natura, organitzada per la Regidoria de Medi Ambient, Sostenibilitat i Salut de l'Ajuntament.

El documental és una ferma declaració per a la conservació de la biodiversitat dels barris perifèrics de Sant Boi de Llobregat: el barri del Riu, el barri del Delta i el barri de la Muntanya, on hi viuen tot un grup d’éssers vius, animals i plantes, que formen part del nostre patrimoni natural i que gairebé sempre no es tenen en compte quan es prenen decisions de futur.

El documental pretén ser un al·legat vers la conservació d’aquests espais que envolten el casc urbà santboià i vers la protecció dels éssers vius que hi viuen.

Els autors d’aquest audiovisual són Andreu Burguera, Rafa Bernabé, Valentí González i Xose Santín, membres de la comissió de Natura del Centre d’Estudis Santboians. Aquest audiovisual s’anirà presentant en diferents casals i entitats santboianes, amb la finalitat que sigui una eina d’educació ambiental per a la població.

Imagen de Projecció de l'audiovisual "Els santboians no empadronats"
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Teatre de Cal Ninyo

Carrer Major, 43

08830 Sant Boi de Llobregat

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado