Projecte Boscos
Gratis
Projecte Boscos

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Nova Acròpolis Sabadell

C/ del Sol, 188

08201 Sabadell

Spain

Ver mapa

Amigos que van
Descripción del evento

Descripción

El seu objectiu és triple:

Ajudar al desenvolupament de la vida del riu, els boscos i les rodalies agràries de Sabadell.

Concienciar en el coneixement d'aquest patrimoni natural que envolta la nostra ciutat, fonamental per a una ajuda sostenible.

Potenciar els valors de generositat i civisme propis del voluntariat conscient.

La propera activitat tindrà lloc el diumenge 11 de desembre. Gaudirem d'un passeig a l'aire lliure, per l'entorn natural de Sabadell i compartirem moments de reflexió, per comprendre el patrimoni natural que ens envolta i buscar despertar la consciència sobre el nostre medi ambient. Alhora, realitzarem una mica de neteja ecològica mentre realitzem el passeig.

Ens trobarem a les 10:15h a la porta de la nostra associació (c / del Sol 188) o a les 10: 30h a l'aparcament del santuari de la Salut. L'activitat s'iniciarà al bosc de la Salut i arribarem a Togores, i tornarem per un altre camí a la Salut. Finalitzarem el recorregut cap a 13:30h. És important portar calçat còmode, entrepà i aigua.

Per a qualsevol dubte, pots contactar a través de projectes.ecologics@nova-acropolis.org. Esperem la teva resposta si desitges participar en l'activitat. Ens encantaria comptar amb la teva companyia!
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Nova Acròpolis Sabadell

C/ del Sol, 188

08201 Sabadell

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado