6 € – 8 €

Sâlmon Festival d'arts vives de Barcelona. As Buffard As Possible

Panel Acciones y detalles

6 € – 8 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
SÂLMON Festival d'arts vives de Barcelona. As Buffard As Possible

Acerca de este evento

SÂLMON Festival d'arts vives de Barcelona. As Buffard As Possible.

Artistes: Pauline L.Boulba, Animata Labor & Guests

El CCCB col·labora en la desena edició del Festival Sâlmon, que s’expandeix per la ciutat i es relaciona amb diferents contextos i institucions com una manera d’apel·lar a la pràctica artística performativa que transita entre disciplines diverses. El CCCB acollirà dues propostes escèniques i participa així d’una xarxa formada per El Graner, Antic Teatre, La Caldera i La Poderosa, que impulsen el festival que es celebrarà del 9 al 20 de febrer al Santa Mònica, al Mercat de les Flors, La Caldera i al CCCB.

Enguany comptarem amb un diàleg entre David Aguilar, El Conde de Torrefiel i Paz Rojo, presentarem As Buffard As Possible de Pauline L. Boulba, Aminata Labor & Guests i Larva de Marta Ziółek, així com un concert amb Bella Báguena i Medasawa.

Aquesta activitat forma part de: La màscara no menteix mai

SÂLMON Festival de artes vivas de Barcelona. As Buffard As Possible.

Artistas: Pauline L.Boulba, Animata Labor & Guests

El CCCB colabora en la décima edición del Festival Sâlmon, que se expande por la ciudad y se relaciona con diferentes contextos e instituciones como una forma de apelar a la práctica artística performativa que transita entre disciplinas diversas. El CCCB acogerá dos de sus propuestas escénicas, y participará así de una red formada por El Graner, Antic Teatre, La Caldera y La Poderosa, que impulsan el festival que se celebrará del 9 al 20 de febrero en el Santa Mónica, el Mercat de les Flors, La Caldera y el CCCB.

Este año tendremos un diálogo entre David Aguilar, El Conde de Torrefiel i Paz Rojo, presentaremos As Buffard As Possible de Pauline L. Boulba, Aminata Labor & Guests, y Larva de Marta Ziółek, así como un concierto con Bella Báguena i Medasawa.

Esta actividad forma parte de La máscara nunca miente

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

{ _('Organizer Image')}

Organizador CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Organizador de Sâlmon Festival d'arts vives de Barcelona. As Buffard As Possible

El CCCB és un centre cultural multidisciplinari dedicat a explorar els grans temes de la societat contemporània per mitjà de diferents llenguatges i formats, amb un extens programa que inclou grans exposicions temàtiques, cicles de conferències i trobades literàries, projeccions audiovisuals i festivals.

Guarda este evento

Evento guardado