Gratis

Seminari M&A - Tecnocampus Mataró

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Mataró

Tecnocampus

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Esdeveniment adreçat a CEOs, directors/es i propietaris/es d'empreses.

Barcelona Business Landing és una consultora especialitzada en processos d'internacionalització per a Pimes. Duem a terme estratègies de Landing i operacions de M&A. Tota la nostra activitat s'engloba en el marc de la internacionalització empresarial i el nostre objectiu és potenciar-la entre les Pimes catalanes.

El dia 24 d'abril us volem apropar al món de les Fusions i Adquisicions empresarials a través d'aquest seminari al que tenim el plaer de convidar-vos.

Les fusions i adquisicions són una estratègia de creixement i internacionalització amb una presència alcista entre les PIMEs catalanes, sense importar-ne el sector d'aquestes.

Hem organitzat una sessió on donarem a conèixer com es pot preparar la seva empresa per a un procés de compra o venda d'una manera eficient per a tal de treure el màxim valor de l'operació i de l'estratègia.

Així doncs, el seminari es focalitzarà en: detallar com preparar una empresa de manera eficient per aconseguir l'èxit en un procès M&A, com evitar els errors més freqüents durant el procés de compra/venda i com obtenir el màxim rendiment econòmic i estratègic de l'operació.


Què aprendrem al seminari?

- Consideracions prèvies

- Errors freqüents a evitar

- Aspectes claus a nivell estratègic

- Com maximitzar el valor de la seva empresa

- La importància d'un bon assessorament

- Les inversions xinenes

- Casos pràctics


El seminari està enfocat des d’un punt de vista participatiu i obert a les inquietuds del públic.

Els ponents que l’impartiran són:

Lluís Lluch - CEO a Barcelona Business Landing l Llicenciat i màster en comerç internacional. Més de 20 anys operant en mercats internacionals i més de 5 en M&A cross-boarder.

Josep Herrero - CEO a Herrero Clusellas Advocats l Ex-soci de Roca Junyent. Especialista en M&A internacional. Ha treballat també com a col·legiat al Col·legi d'Advocats de Shangai.

Dia: 24 d'Abril
Hora: 18 - 20h
Lloc: Tecnocampus de Mataró


Activitat gratuïta


Amb el suport de:

Etiquetas
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Mataró

Tecnocampus

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado