Shaping Alumni

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Carrer dels Almogàvers, 165

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Si ets Alumni d’ELISAVA i vols dir-hi la teva, no pots faltar a Shaping Alumni el proper 29 de juny!

Shaping Alumni s’ha pensat com un espai participatiu per a identificar què és el que més interessa a la comunitat Alumni i perfilar possibles accions per dur a terme a mig termini. La sessió estarà dinamitzada per la Rosa Llop, experta en dinàmiques de co creació, que ens plantejarà diverses eines per articular aquest workshop i fer-lo amè i efectiu. Tancarem la jornada fent networking amb unes Moritz i pica-pica.

El nombre de places és limitat, cal reservar fent clic al botó "Registrar". Per motius d'aforament, els assistents només podreu reservar una invitació per persona.

Si eres Alumni de ELISAVA y quieres compartir tus intereses, ¡no puedes faltar a Shaping Alumni el próximo 29 de junio!

Shaping Alumni se ha pensado como un espacio participativo para identificar qué es lo que interesa a la comunidad Alumni y perfilar posibles acciones para llevar a cabo a medio plazo. La sesión estará dinamizada por Rosa Llop, experta en dinámicas de co creación, que nos planteará diferentes herramientas para articular este workshop y hacerlo ameno y efectivo. Cerraremos la jornada haciendo networking con unas Moritz y pica-pica.

El número de plazas es limitado, es necesario reservar clicando en el botón "Registrar". Por motivos de aforo, los asistentes solo podréis reservar una invitación por persona.

Fecha y hora

Ubicación

Carrer dels Almogàvers, 165

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado