Varias fechas

Sizígia FEST: mostra transdisciplinària de càpsul·les escèniques

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Escola Universitària ERAM

Sant Antoni 1

17190 Salt

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

f. [FIA] Punt de l’òrbita de la Lluna en què aquesta es troba en conjunció o en oposició respecte del Sol.

Els astres s’han alineat per tal que puguem presentar-vos un material completament inèdit i creat íntegrament pels alumnes de tercer de l’ERAM-GAE. El Sizígia FEST és una primera edició. La versió beta d’un nosequè escènic que transita entre moltes coses.

Cadascuna d’aquestes 5 càpsules que presentem és el resultat de la deriva per gèneres, tècniques i perspectives escèniques molt diverses. Embrions, o no, de futures creacions.

Aquesta mostra recull el treball de cinc mesos dins l’assignatura de direcció d’escena de 3r curs. És una tria de les millors i les pitjors peces que hi hem treballat. Les que ens han resultat més i menys difícils, les que durant la seva cocció ens han revelat la complexitat d’això o allò que suposa posar-se davant, darrere, al costat, sobre o sota les idees pròpies o d’altri.

  • CABARET

El teatre cutre obre les seves portes per mostrar un espectacle extraordinari, horrible, meravellós, fatxa, mediocre, dadà, excepcional, increïble, transcendental, sorprenent, incomprensible, singular, prodigiós, incongruent, fabulós, controvertit, compromès, virtuós, execrable, brossià, únic, vomitiu... miraculós.

AMB: Marta Colell, Carla Coll, Katja Diao, Aina Kohler, Camille Latron, Gerard Saliné i Àlex Solsona.


  • WHITE MIRROR, WAIT

Cada decisió que prenem té unes conseqüències immediates o a llarg termini. La teoria dels universos paral•lels defensa la idea de l’existència de diverses realitats o dimensions a partir d’aquestes decisions o de l’atzar. Què passaria si poguéssis desfer els teus errors?

AMB: Marc Ambite, Andreia Garcia i Anna Soler.


  • AIXÒ ÉS UNA MÀ

Un canvi clau en l’evolució va permetre als primats aixecar-se sobre les dues potes del darrere i deixar d’utilitzar les seves mans per caminar. En aquest moment, les mans van deixar de contribuir a l’equilibri i van començar a produir desequilibri.

AMB: Marta Colell, Pol Corominas, Cristina Martin i Aram Pou.


  • TABULA RASA

5 personatges, 7 llibres, una arma i un relat per a cada espectador.

AMB: Aina Berenguer, Cristina Martin, Laia Solés, Jordi Pasqual i Aram Pou.


  • LA GRADUACIÓ

És l’hora dels adéus i ens hem de dir adéu-siau, passar de pantalla i tenir por. O no. Potser també toca riure una mica de tot plegat. De tu inclosa, segur.

AMB: Marc Ambite, Aina Berenguer, Pau Caselles, Marta Colell, Carla Coll, Pol Corominas, Katja Diao, Andreia Garcia, Aina Kohler, Camille Latron, Cristina Martin, Jordi Pasqual, Aram Pou, Gerard Saliné, Laia Solés, Anna Soler i Àlex Solsona.


Punt de trobada: Aula P4 ERAM

Espais: Aula P4, Dutxes, Plató i voltants de l’edifici Kropotkin.

Ubicación

Escola Universitària ERAM

Sant Antoni 1

17190 Salt

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado