11,32 €

STEVE SMYTH & THE DIABLOS + BIGBLACK RHINO

Panel Acciones y detalles

11,32 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Sala El Torín

13 Carrer Roser

17800 Olot

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Descripción del evento
Festival Elmini2020 Olot, Steve Smyth & The Diablos + Bigblack Rhino

Acerca de este evento

STEVE SMYTH & THE DIABLOS

L’atemporalitat és una qualitat difícil de conquistar, però en el cantant i compositor Steve Smyth adquireix tot el seu significat. Provinent de la costa sud d’Austràlia, l’itinerant vida d’Smyth l’ha portat per Austràlia, Europa, Amèrica del Nort i Àsia, obrint concerts d’artistes com The Killers, Ben Harper, Angus i Julia Stone, Lanie Lane o Howling Bells.

Essent ja molt jove es trasllada a Londres, on arriba a treballar amb Avi Buffalo i Sean Lennon. Absorbint tot tipus d’experiències que plasma en les seves cançons, Smyth destil•la un directe viu i devastador. Amb un ampli registre vocal i una posta en escena a mig camí entre el gospel i el punk, la veu empapada en bourbon amb textura de Lousiana és capaç d’elevar-se als cels amb la dolçor de Roy Orbinson i de precipitar-se als inferns en una barreja perfecte entre Jeff Buckley i Tom Waits. Amb el seu power trio ha trepitjat escenaris i festivals de tot el món, el Blues Fest Byron Bay (Australia), el Blue Moon Festival (Holanda), el FIB o Low Festival (Espanya), i això només per citar-ne alguns.

Els directes d’Steve Smyth són una barreja de visceralitat i dolçor íntima. El seu magnetisme i presència atrapen l’espectador des del primer acord i fins arribar a l’última nota que surt dels seus llavis, ocults en una barba i un bigoti dalinià.

BIGBLACK RHINO

BigBlack Rhino està revolucionant el panorama musical amb el seu directe enèrgic i explosiu.

Amb una trajectòria ascendent i en plena preparació del seu tercer àlbum, aquest quintet influenciats per artistes com Janis Joplin, Ben Harper, Alabama Shakes o Muddy Waters combinen la dolçor del Soul amb l'acidesa del Rock & Roll i es deixen la pell per transmetre la seva música amb passió aconseguint així crear un màgic i potent feedback amb el públic.

En definitiva, un còctel que heu de provar sense cap dubte. No te'ls perdis!

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Sala El Torín

13 Carrer Roser

17800 Olot

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Guarda este evento

Evento guardado