15 € – 40 €

Taller: Alta sensibilitat i infantesa. Com acompanyar els nens i nenes PAS

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Carrer de Londres, 41

08029 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

Reembolsos hasta 7 días antes del evento

Descripción del evento

Descripción

En aquest taller compartirem el que tenen en comú els nens altament sensibles que podem trobar en les nostres llars, escoles i diferents espais, amb la finalitat d’identificar-los, comprendre’ls, i tractar-los des del benestar i l’amor necessari perquè tinguin el millor creixement i vida.

Sumar coneixements sobre aquest tret farà possible poder posar llum i aportar eines concretes que ajudin a situar l’infant altament sensible al centre, tenint en compte la seva naturalesa d’una manera més específica.

Metodologia

Iniciarem el taller descrivint un nen o nena altament sensible tipus, compartint un relat i les nostres pròpies experiències. Així serà com definirem el QUÈ, l’objecte i motiu del nostre taller.

Seguidament anirem presentant les set eines o claus per l’acompanyament d’aquests nens i nenes PAS realitzant algunes activitats per integrar el COM hem de fer per, posant una mica més de cor i una mica menys d’exigència i pressa, aconseguir un millor benestar en la criança d’aquest tret.


Taller impartit per Esther Masdeu Tarruella

Esther Masdeu és mestra d’educació especial i orientadora educativa. L’Esther es defineix com una mestra vocacional i de cor, que estima el que fa i viu des de l’amor incondicional.

Per altra banda, l´Esther és coach certificada per l’Institut Gomà i la UB, especialista en Coaching educatiu i certificada en Coaching per valors, amb formació complementària en mindfulness, desenvolupament i lideratge personal, i educació emocional.

----------

Llengua: Català.

Nombre màxim de places
: 20. Els socis tindran prioritat d'inscripció i un descompte en el preu del taller.

Demanem als assistents arribar 10 minuts abans de l'hora d'inici del taller per tal de començar amb puntualitat.


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Carrer de Londres, 41

08029 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Reembolsos hasta 7 días antes del evento

Guarda este evento

Evento guardado