15 € – 35 €

Taller: Connecta amb la teva creativitat a través de la dansa

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Silencio

Carrer de Londres, 41

08029 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

Reembolsos hasta 7 días antes del evento

Descripción del evento

Descripción

Moltes Persones Altament Sensibles tenim una part creativa innata, ja reconeguda o per descobrir, que ens va bé expressar, ja sigui a través de les arts o d’alguna de les seves variants. En aquest taller ens endinsarem en la nostra expressió creativa més enfocada en el cos i el moviment, d’una forma vivencial i participativa, mitjançant les eines que ens aporta la biodanza (Sistema Rolando Toro).

La biodanza és un sistema de creixement personal que promou el benestar físic, emocional i mental a través del moviment, la música i el suport del grup. Durant el taller, anirem creant de forma progressiva i respectuosa, un espai de confiança que ens permetrà connectar amb el nostre interior i amb el nostre entorn, expressant els propis potencials genètics (la creativitat, entre d’ altres) i reforçant la nostra identitat, que ens fa ser éssers únics, plens de capacitats per viure plenament.


Metodologia

Taller amb una breu introducció teòrica sobre els beneficis del treball corporal i creatiu per a les Persones Altament Sensibles i sobre la biodanza, seguida d’una sessió vivencial en moviment, per entrar en contacte amb el ritme, sentir el cos i relacionar-se amb els altres a través del propi moviment, sense coreografies.

Taller impartit per Elena Lázaro

Elena Lázaro és fisioterapeuta i facilitadora de Biodanza (Sistema Rolando Toro). Durant el seu camí personal i professional l’Elena ha practicat diferents tipus de treball corporal amb moviment. Des de fa quatre anys treballa fent Biodanza a l’àmbit educatiu, com a suport del Projecte d’Educació Emocional en escoles del Vallès. Tanmateix, l’Elena té experiència oferint sessions de Biodanza en família, i tallers puntuals per a grups específics (persones amb Parkinson) o al públic en general.

----------

Llengua del taller: Català

Nombre màxim de places: 20. (Els socis tindran prioritat d'inscripció i un descompte en el preu del taller).

Observacions:
- Per participar al taller no és necessari saber ballar; només tenir ganes de participar i de compartir una activitat grupal i vivencial.
- S’aconsella portar roba còmoda, mitjons antilliscants (si no t’agrada anar descalç/a) i aigua.
- Demanem arribar 10 minuts abans de l'hora d'inici del taller per tal de començar amb puntualitat.


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Silencio

Carrer de Londres, 41

08029 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Reembolsos hasta 7 días antes del evento

Guarda este evento

Evento guardado