45,37 €

Taller de cuina: Sopars ràpids i equilibrats. Cuina de Primavera

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Carrer Major, 179

179 Carrer Major

08470 Sant Celoni

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

Reembolsos hasta 7 días antes del evento

Descripción del evento

Descripción

Aviat arriba la Primavera i amb ella l'oportunitat de tonificar i depurar el Fetge i la Vesícula Biliar. Un òrgan i una víscera que tenen un paper clau en la depuració de la sang i en el metabolisme dels greixos.

Com que tot es relaciona amb tot, el Fetge i la Vesícula biliar es veuen afectats tant els excessos alimentaris, com per l'estrès, la frustració i amb les emocions "no expressades".

En aquest taller teòric i pràctic, mirarem la manera d'elaborar SOPARS amb poc temps, perquè menjar sa, natural i equilibrat no et suposi més estrès i més bé tot el contrari.

Les places són limitades a 8 persones. El taller té un cost de 45 euros i inclou apunts teòrics, receptari, degustació i menjar per emportar. Cal portar 4 carmanyoles petites i el davantal.

Per més informació pots contactar: info@macroseny.com

Formació continua en cuina terapèutica, macrobiòtica i vegetariana a L'Eixam - Sant Celoni

A càrrec d'Alf Mota
www.macroseny.com
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Carrer Major, 179

179 Carrer Major

08470 Sant Celoni

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Reembolsos hasta 7 días antes del evento

Guarda este evento

Evento guardado