Ventas terminadas

Taller d'expressió creativa: L'agraïment

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Cliclab

C/ Llibertat 11, Bajos 1

08012 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

Reembolsos hasta 7 días antes del evento

Descripción del evento

Descripción


L'agraïment

En aquest taller ens obrirem a l’agraïment, ingredient indispensable per a deixar-nos fluir per el nostre canal creatiu. Aquesta vegada, les nostres creacions estaran inspirades i acompanyades amb la vibració sanadora dels Bols de Quars de Juan Carlos Palacín.

Aquest taller forma part del programa de tallers programats quinzenalment que ens permetran endinsar-nos en diferents processos creatius a través del joc artístic amb els elements per experimentar la nostra creativitat.

Amb aquests tallers us volem oferir un espai on jugar, crear i descobrir el llenguatge creatiu inherent a tots nosaltres. A cada una de les propostes que us volem oferir, volem treballar un element significatiu que ens ajudi, cada vegada més, a obrir-nos al nostre propi procés creatiu.Sense entrar a fer un treball profund, el que busquem és facilitar l’escenari on poder deixar de banda la ment i entrar en el nostre cervell visual-intuïtiu per permetre el joc, la creació i l’atenció al present.


La música, els elements i les diferents tècniques pictòriques seran els nostres aliats en tot aquest procés.
L’objectiu no és altre que oferir-nos una estona de presència i expressió creativa. Permetent que emergeixi el que vulguem expressar a través dels materials amb els que juguem. Per tant, no esperem un resultat final concret, sinó més aviat un temps d’immersió creativa.


Dinamitza: Helena Portella Bergés

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Cliclab

C/ Llibertat 11, Bajos 1

08012 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Reembolsos hasta 7 días antes del evento

Guarda este evento

Evento guardado