Agotado

Taller II "Matèria Prima: Dissenyar amb aliments"

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

La Cuina del Mercat de Glòries

Eix Comercial Glòries

Avinguda Diagonal 252

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

[CAT]


Taller II/III "Matèria: Dissenyar amb aliments" amb Elsa Yranzo

Divendres 21 d'abril, 18:30h

La Cuina del CC Glòries

Organitza: FAD i Eix Comercial Glòries

Col·labora: Museu del Disseny de Barcelona

Elsa Yranzo

Mona-munus-munda”, la tradició de la Mona.

“Mona-munus-munda” és una instal·lació artística i gastronòmica que pretén desconstruir la tradició de la mona i l´ou de Pasqua des d’un prisma artístic, performatiu i social. Coneixerem aquesta tradició, el seu ritual, els seus orígens i simbologia, i junts crearem la nostre pròpia mona reaprofitant els ous sobrants del dilluns de Pasqua.

Durada: 1h-1h30

Inscripció gratuïta, capacitat limitada


(+) Tallers Matèria Prima: Dissenyar amb aliments
El cicle de tallers Matèria Prima: Dissenyar amb aliments s’emmarca en les activitats paral·leles de l’exposició TAPAS: Spanish Design for Food (del 08/03 al 21/05 al Museu del Disseny de Barcelona). Es tracta de 3 tallers per aprendre de creatives que utilitzen la bellesa, textura i capacitats del aliments per dissenyar.

  • Vega Hernando, dissenyadora tèxtil Composicions visuals amb aliments Divendres 24 de març, 18:30h
  • Elsa Yranzo, food designer Disseny d’experiències gastronòmiques Divendres 21 d’abril, 18:30h
  • Pepi de Boissieu, directora d’art El menjar com a eina de comunicació Divendres 12 de maig, 18:30h

****************


[ES]

Taller II/III "Materia Prima: Diseñar con alimentos" con Elsa Yranzo

Viernes 21 de abril, 18:30h

La Cuina del CC Glòries

Organiza: FAD y Eix Comercial Glòries

Colabora: Museu del Disseny de Barcelona

Elsa Yranzo

Mona-munus-munda”, la tradición de la Mona.

“Mona-munus-munda” es una instalación artística y gastronómica que pretende deconstruir la tradición de la mona y el huevo de Pasqua desde un prisma artístico, performativo y social. Coneceremos esta tradición, su ritual, sus orígenes y simbologia, y juntos crearemos nuestra propia mona reaprovechando los huevos sobrantes del Lunes de Pasqua.


Duración: 1h-1h30

Inscripción gratuita, capacidad limitada


(+) Talleres Materia Prima: Diseñar con alimentos
El ciclo de talleres Materia Prima: Diseñar con alimentos se enmarca en las actividades paralelas de la exposición TAPAS: Spanish Design for Food (del 08/03 al 21/05 en el Museo del Diseño de Barcelona). Se trata de 3 talleres para aprender de creativas que utilizan la belleza, textura y capacidades del alimentos para diseñar.

  • Vega Hernando, diseñadora textil Composiciones visuales con alimentos Viernes 24 de marzo, 18: 30h
  • Elsa Yranzo, food designer Diseño de experiencias gastronómicas Viernes 21 de abril, 18: 30h
  • Pepi de Boissieu, directora de arte La comida como herramienta de comunicación Viernes 12 de mayo, 18: 30h

****************

+ info sobre Elsa Yranzo:

[CAT] És dissenyadora o food designer. Utilitza la gastronomia com un mitjà de comunicació de conceptes, idees i emocions per generar experiències sensorials i creatives. Dissenya i transmet missatges i idees utilitzant com a mitjà d'expressió artístic tot allò relacionat amb el menjar i la gastronomia.


[ES] Es diseñadora o food designer. Utiliza la gastronomía como medio de comunicación de conceptos, ideas y emociones para generar experiencias sensorials y creativas. Diseña y transmite mensajes e ideas utilizando como medio de expresión artística todo lo relacionado con la comida y la gastronomía.

Instagram: @elsayranzo

Web: elsayranzo.com


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

La Cuina del Mercat de Glòries

Eix Comercial Glòries

Avinguda Diagonal 252

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado