Terra màgica. Beltane, la unió transformadora.

Panel de acciones

Terra màgica. Beltane, la unió transformadora.

Qui ens havia de dir que sota la neu, les llavors adormides, esclararien així? Vivim aquest moment segons la Roda Celta!

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

BeSound Naad Yoga L'Hivernacle 40 Veïnat del Massabè 17410 Sils Spain

Mapa y direcciones

Cómo llegar

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.
La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Acerca de este evento

Que emocionant: ja estem florint! Quantes possibilitats que van pel camí de fer-se realitat! Qui ens havia de dir que sota la neu, les llavors adormides, esclararien així? Gaudeixes, avui, de l’esclat dels rosers? Què et porten els seus colors? Per a què has florit? En què et mostres receptiu?

Beltane ens insufla l’actitu de l’amant, ens impulsa a viure la sensualitat, el desig i la fecunditat apassionadament i amb harmonia. D’aquí en sortiran, més tard, les noves creacions. I tu, saps què desitges? De què ets amant? Què t’apassiona?

Vine i ho concretem juntes!

Imagen de Terra màgica. Beltane, la unió transformadora.

Què farem?

Et proposem diverses activitats com un passeig contemplatiu pels bosquets de l'Estany de Sils, el contacte amb els símbols i sonoritats de l'equinocci a través de l'altar, un treball d'introspecció a través de visualitzacions guiades i l'elaboració de remeis naturals, en aquest cas mascareta facial exfoliant, bany de peus, oli de massatge i un ritual de cura personal sorpresa amb els recursos que ofereix el bosc en aquests moments.

La Marta, la Carla i la Laura hi serem per fer d'aquest espai un cercle de nutrició mentre ens anem descobrint en la ciclicitat de la naturalesa que som.

Coneix-ne més detalls aquí

Imagen de Terra màgica. Beltane, la unió transformadora.