Terra màgica. Samain, portal entre móns

Terra màgica. Samain, portal entre móns

Panel Acciones y detalles

55 €

Fecha y hora

Ubicación

BeSound Naad Yoga L'Hivernacle

40 Veïnat del Massabè

17410 Sils

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Com pot projectar-se un arbre sense arrels? Descobrim-nos en els paisatges entre móns des de la Roda Celta.

Acerca de este evento

T’imagines ser un ésser sense llinatge? Quina projecció podries tenir, si et sentisis sense orígen, sense base, sense punt de partida?

Samhain ens convida a revisar el nostre passat i a contactar amb les veus antigues, a honrar-ne el llegat i a transformar allò que ja no ens alimenta.

Vine i t’hi ajudarem!

Imagen de Terra màgica. Samain, portal entre móns

Què farem?

L'objecitu és contactar amb els ancestres des de la teva pròpia veu per donar valor als missatges personals i únics que t'aporta, guiant -te amb certesa per aquest moment del cicle.

Com ho farem?

Et proposem diverses activitats com un passeig contemplatiu pels bosquets de l'Estany de Sils, el contacte amb els símbols i sonoritats de l'equinocci a través de l'altar, un treball d'introspecció a través de visualitzacions guiades i l'elaboració de remeis naturals, en aquest cas una crema facial, un bàlsam labial i un ritual de cura personal sorpresa amb els recursos que ofereix el bosc en aquests moments, entre d'altres.

La Marta, la Carla i la Laura hi serem per fer d'aquest espai un cercle de nutrició mentre ens anem descobrint en la ciclicitat de la naturalesa que som.

Coneix-ne més detalls aquí

Imagen de Terra màgica. Samain, portal entre móns

Compartir con amigos