Saltar a navegación principal
Contenido de la página

Guarda este evento

Evento guardado

US PROFESSIONAL DE LES XARXES SOCIALS -COMMUNITY MANAGER

ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL

Lunes, 17 de octubre de 2016 a las 18:00 - Miércoles, 7 de diciembre de 2016 a las 21:20 (Hora de verano de Europa central Hora de España (Madrid))

US PROFESSIONAL DE LES XARXES SOCIALS -COMMUNITY...

Información de la entrada

Tipo Restante Fin Cantidad
COMMUNITY MANAGER 6 Entradas Finalizado Gratis  

¿Quién va?

Cargando tus conexiones

Compartir US PROFESSIONAL DE LES XARXES SOCIALS -COMMUNITY MANAGER

Detalles del evento

OBJECTIU:

Comprendre el treball i les responsabilitats del community manager com a clau en la nova estructura de les organitzacions. Aprofitar el fenomen de les xarxes socials i professionals: linkedin, xing, facebook, myspace, tuenti, etc. Conèixer els avantatges de les xarxes socials com a estratègia de les organitzacions enfront d'altres formats tradicionals.

Conèixer en profunditat l’entorn 2.0. Analitzar l’entorn 2.0 a través d’eines com blogs, xarxes socials, fòrums, etc. Adquirir les habilitats i les competències professionals dels Community Manager. Aprendre a dissenyar un pla de Social Media efectiu i la seva posada en marxa. Planificar mètodes d’anàlisi de la reputació online i gestió de crisi. Assimilar la importància per l’empresa d’una correcta gestió de la reputació online. Crear i gestionar de forma efectiva les xarxes socials professionals. Crear continguts amb rellevància i interessants. Analitzar resultats de les campanyes de marketing online.

DIRIGIT A:  Està dirigit a tots els alumnes interessats en el tema personal o professionalment.

CONTINGUT:

- Màrqueting 2.0 Fonaments d’una nova comunicació. Nou comportament del consumidor. Fonaments del màrqueting: comercial, serveis i digital.

- La web social: El repte de la sociabilitat. L’empresa front a les xarxes socials. El focus de les persones en les comunitats.

- Creació i gestió de contingut en mitjans socials Perfils de les xarxes socials més destacades. Requisits i habilitats 2.0. Principis d’or en el maneig de comunitats.

- Creació de la identitat social Com determinar en quines xarxes estar. El pla de presència social (Pla de Social Media). Índex de rellevància social.

- Community manager: Màrqueting, Relacions Públiques, Imatge i Comunicació. Requisits tecnològics, el que he de saber. Com transformar missatges adversos en perles de comunicació. Mètodes per projectar valors corporatius. Com avaluar resultats de presència social. Pràctiques adequades i no adequades. Monitoritzar i moderar els comentaris. Eines de multigestió de continguts. El dia a dia del manteniment de diverses comunitats. Com manejar la càrrega de treball amb èxit.

- Aspectes Legals: Registre de marca i dominis. Creative Commons. Llei de Protecció de Dades. Lleis per a la protecció del consumidor digital.

- Realització d'un cas pràctic.

INSCRIPCIÓ: http://www.aeball.net/inscriure.asp?id=6842

El cursos
es realitzen en el marc del Contracte Programa Tranversal per l’any 2015 promogut pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, sol·licitat per
AEBALL

 

¿Tienes alguna pregunta sobre US PROFESSIONAL DE LES XARXES SOCIALS -COMMUNITY MANAGER? Ponte en contacto con ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL

Guarda este evento

Evento guardado

Cuándo y dónde


XALOC
Gran Via, 100
HOSPITALET D
España

Lunes, 17 de octubre de 2016 a las 18:00 - Miércoles, 7 de diciembre de 2016 a las 21:20 (Hora de verano de Europa central Hora de España (Madrid))


  Añadir a mi calendario

Organizador

ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL

AEBALL forma part de la Xarxa Catalunya Empren de la Generalitat de Catalunya i és punt PAE (Punt d’Atenció a l’Emprenedor) integrat a la xarxa CIRCE del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

  Ponte en contacto con el organizador
US PROFESSIONAL DE LES XARXES SOCIALS -COMMUNITY MANAGER
Curso Ciencia y tecnología

¿Te interesaría crear tu propio evento?

Únete a millones de personas en Eventbrite.

Inicia sesión o regístrate

Para poder comprar estas entradas a plazos, necesitarás una cuenta de Eventbrite. Inicia sesión o regístrate para obtener una cuenta gratuita y poder continuar.