Gratis

V Congrés APAE FEM EMPRESA 2019 + Coffee Break Gratuït + NETWORKING.

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Hilton Diagonal Mar Barcelona

262-264 Passeig del Taulat

08019 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Ens plau convidar-l@s als Premis Empresarial APAE FEM EMPRESA 2019 (APAE Associació de Professionals Autònoms i Empreses).

Aquest any celebrarem el V Congrés "APAE FEM EMPRESA 2019", a Barcelona, a l'Hotel HILTON Diagonal Mar amb capacitat per +/-200 empreses multisectorials "APAE Fem Empresa 2019", se celebrarà el dia 28 de març d'aquest any, en horari 10h a 14h (Acreditacions a partir de les 9:30h).

La jornada comptarà amb l'assistència de diferents personalitats, de l'àmbit Polític, Mediàtic i Empresarial, a més d'activitats de; Networking, Sortejos, Lliurament de Diplomes, etc .. i diferents mitjans de comunicació, TV, Premsa escrita i Ràdio.

L'acte del "V CONGRES APAE FEM EMPRESA 2019" serà presentat per l'actriu, Miriam Marcet i amenitzarem la jornada amb la cantant Carmèn Porcar , el Saxofonista Rudolf Viszokay i l'actuació del Mag il·lusionista Màgic Marc.

Dia: 28 de març del 2019
Horari: de 10 h a 14 h (
Acreditacions a partir de les 9:30h)
Lloc: Hotel HILTON Diagonal Mar (Passeig del Taulat 262-264, 08019, Barcelona)

Per l'entrega de guardons d'aquest any comptarem en representació de la Generalitat de Catalunya amb el Sr. Joaquim Ferrer Tamayo, Secretari d'Empresa i Competitivitat del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en nom del 131è President de la Generalitat. Molt. Hble. Sr. Quim Torra, per part de l'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona amb el Sr. Gerardo Pisarello, Primer tinent d'alcalde de Barcelona, Direcció de l'Àrea d'Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals, President de Barcelona Activa, Institut Municipal d'Hisenda i de l'Institut Municipal d'Informàtica, per part de la Diputació la Sra. Sònia Recasens, diputada delegada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, per part del parlament comptarem amb el Sr. Eusebi Campdepadrós Diputat i Secretari primer de la taula del Parlament de Catalunya, juntament amb el Sr. Òscar Tamarit, Fundador i President d'APAE i la Sra. Trinitat Pujol Fundadora i CEO d'APAE.

Tenim confirmada l'assistència de diverses personalitats de l'ambit empresarial, polític i social entre els que podem trobar, al Sr. Xavier trias, Sr. Jaume Collboni, Sr. Jordi Munell, Sr. Miquel Puig Raposo, Sr. Josep Mª Pujol de FICOSA, Sr. Felip Puig de TRAM, Sr. Andreas Schmid, delegat comercial d'Àustria a Barcelona, Sr. Theodor Proffe, Consol general adjunt de la República Federal d'Alemanya , entre d'altres.....

Després de cinc anys d’intens treball en equip, APAE ha començat a assolir fites d’acord amb el seu objectiu de donar sortida al professional autònom, a les petites empreses i als nous emprenedors, esdevenint així un mitjà on aquests públics puguin trobar connectivitat, recursos, alternatives i possibles solucions als seus reptes professionals diaris.

Tals fites redunden, sens dubte, en un reconeixement en vers l’Associació i els més de 5.718 socis i seguidors que actualment ja la conformen, així com en una ferma voluntat de continuïtat de la nostra tasca que volem fer palesa mitjançant aquest acte.

Per quansevol consulta al Tel. 603205329 o al e-mail oscar@apae.info.

Us esperem.

Oscar Tamarit

Fundador i President d'APAE.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Hilton Diagonal Mar Barcelona

262-264 Passeig del Taulat

08019 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado