Saltar a navegación principal
Contenido de la página

Guarda este evento

Evento guardado

V Jornada sobre biblioteques patrimonials

Ateneu Barcelonès

Jueves, 15 de noviembre de 2018 desde las 9:00 hasta las 14:00 (CET)

V Jornada sobre biblioteques patrimonials

Información de la entrada

Tipo de entrada Restante Fin de la venta Precio Tarifa Cantidad
Entrada + Assistència a la càpsula 1 (Com tenir impacte a la comunitat? Projectes que transformen) Agotado Finalizado 25,00 € 0,00 €
Entrada + Assistència a la càpsula 2 (Finançament per a projectes) 11 Entradas Finalizado 25,00 € 0,00 €
Entrada + Assistència a la càpsula 3 (Impacte del WikiData per a centres amb patrimoni) 16 Entradas Finalizado 25,00 € 0,00 €
Entrada + Assistència a la càpsula 4 (Comencem el nostre projecte des de zero) 14 Entradas Finalizado 25,00 € 0,00 €

Compartir V Jornada sobre biblioteques patrimonials

Detalles del evento

Com aconseguir impacte transformador des d’un centre patrimonial?

Les biblioteques, els arxius i els museus tenen un paper clau en la construcció de societats més avançades i igualitàries. Conservar el patrimoni i difondre’l contribueix a preservar la memòria col·lectiva i a la transferència de coneixement. Per assolir amb impacte aquest rol s'han de plantejar i resoldre diversos interrogants. De quina manera la transformació dels centres que disposen de patrimoni poden ajudar a les societats? De quines eines podem disposar per tenir impacte a la societat? Quina interacció tenen les biblioteques, els arxius i els museus amb el patrimoni immaterial?

La Jornada s’estructurarà en tres grans blocs:

1. Una taula a tres per tractar transversalment les agendes internacionals pel desenvolupament de projectes patrimonials amb impacte a la societat.

2. Quatre càpsules  de coneixement, simultànies, en les què es treballaran diverses temàtiques: el finançament de projectes,  Wikidata per a centres amb patrimoni, com tenir impacte amb projectes que transformen societats i com iniciar un projecte internacional des de zero.

3. I una conferència sobre participació i com avançar en noves relacions amb els públics.

La Jornada tindrà lloc a la seu de l’Ateneu Barcelonès el dijous 15 de novembre de 2018, entre les 09.00 i les 14.00 h. Les inscripcions romandran obertes fins el 5 de novembre. El preu d’inscripció és de 21€ per a socis de l’Ateneu i de 25€ per a no socis.

¿Tienes alguna pregunta sobre V Jornada sobre biblioteques patrimonials? Ponte en contacto con Ateneu Barcelonès

Guarda este evento

Evento guardado

Cuándo y dónde


Ateneu Barcelonès
6 Carrer de la Canuda
08002 Barcelona
España

Jueves, 15 de noviembre de 2018 desde las 9:00 hasta las 14:00 (CET)


  Añadir a mi calendario

Organizador

Ateneu Barcelonès

L'Ateneu Barcelonès és una entitat cultural oberta a tothom, sense discriminació, i al servei de la comunitat. El seu objectiu és propagar el diàleg, els coneixements artístics, literaris i científics, així com fomentar el desenvolupament moral i intel!lectual, els interessos del país i el foment de la llengua catalana.

  Ponte en contacto con el organizador

Inicia sesión o regístrate

Para poder comprar estas entradas a plazos, necesitarás una cuenta de Eventbrite. Inicia sesión o regístrate para obtener una cuenta gratuita y poder continuar.