VALÈNCIA PER LA RESPONSABILITAT EN SALUT

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Las Naves

16 Carrer de Joan Verdeguer

46024 València

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Des de Connecta Salut - Las Naves, recentment s'ha posat en marxa un projecte que porta per nom VALÈNCIA PER LA RESPONSABILITAT EN SALUT, i que dona a conèixer aquelles experiències, persones o projectes que aposten per la responsabilitat en salut.

Un procés de treball que va arrancar el passat 30 de Novembre amb la creació d'un comitè de co-creació que treballa en la responsabilitat i el compromís amb la salut. Aquest projecte nou, que naix de la co-creació amb les quatre hèlixs del sector per a promoure un canvi en salut, construirà un gran vehicle de comunicació en la cultura de la salut. Ho farà des de 4 eixos + 1: el territori, la nutrició, el medi ambient i l'entorn laboral; i el + 1 serà la persona, com a individu i com a part de l'acció col·lectiva.

El pròxim 13 de març tindrà lloc la tercera sessió, prèvia al llançament a la societat del projecte RESPONSALUDABLE, en la qual es donaran a conèixer algunes experiències que s'estan desenvolupant en la ciutat en la promoció de la salut de tots . A través d'aquestes experiències compartirem estratègies que poden ser de gran utilitat per a incentivar i ajudar-nos a definir un moviment que done promoció a actuacions responsables en salut.

Si estàs interessada o interessat, t'esperem en la Biblioteca de Las Naves dimarts que ve 13 de Març a partir de les 16:30 hores, en el carrer Joan Verdeguer, 16. La cita tindrà una durada de 2 hores aproximadament.

Fecha y hora

Ubicación

Las Naves

16 Carrer de Joan Verdeguer

46024 València

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado