6,40 € – 8 €

V(b)ellesa - Artescena Social

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Teatre Auditori Cardedeu

118 Avinguda del Rei en Jaume

08440 Cardedeu

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento

Descripción

Artescena Social condueix des de fa quinze anys tallers de teatre social amb gent gran, adults i joves de Cardedeu. Gràcies a aquesta activitat, any rere any s'han desenvolupat projectes d'arts escèniques, en els quals s'ha prioritzat la participació des d'un plantejament actiu i obert a tots els grups intergeneracionals que s'han configurat en els diferents espectacles.
El treball creatiu que proposem a través de les improvisacions, les vivències, les necessitats expressades, la mateixa actualitat, les reivindicacions..., han conformat i conformen el procés de creació i la seva posada en escena amb una visió i abast d’àmbit comunitari.
Amb aquest espectacle us proposem un recorregut per la Vellesa, vista des de totes les seves dimensions. Per donar gràcies a tot el que ens aporta la gent gran i per la responsabilitat que tenim com a societat de donar resposta als reptes que planteja aquesta etapa de la vida, per a les persones i el seu entorn.

Si tingués més avantatges i menys inconvenients... Si l'ànima s'apassionés, el cos s'esvalotés i les cames responguessin... Potser arribar a vell seria tot un progrés, una bona rematada, un final amb un petó, en lloc d'arraconar-los a la història, convertits en fantasmes amb memòria... Si no estigués tan fosc al girar a la cantonada o, simplement, si tots entenguéssim que tots portem un nen a sobre. Sí..., però també un vell.

(Joan Manel Serrat. Llegar a viejo)

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Teatre Auditori Cardedeu

118 Avinguda del Rei en Jaume

08440 Cardedeu

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado