0 € – 20 €

VIDART PRIORAT

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

MAS PERINET S.L.U.

Finca Mas Perinet s/n

Crtra de Poboleda T-702 , KM 1,6

43361 Morera De Montsant ( La )

Spain

Ver mapa

Amigos que van
Descripción del evento

Descripción

Segona edició d'aquest tast organitzat pels cellers de la zona nord del Priorat. Una trobada per donar a conèixer les particularitats dels vins d'aquesta zona de la DOQ Priorat, amb un terrer marcat per l'alçada i la localització més continental de la regió. Atributs que resulten en vins elaborats amb una maduració més lenta i una verema més tardana, que permet elaborar vins de gran qualitat ben estructurats i amb molta força expressiva.VIDART és una fusió entre vi, gastronomia, música, art i paisatge amb la participació d'artistes, productors i cuiners de la demarcació que ens conviden al gaudi en la combinatòria dels sentits, sempre vinculant la idea de terrer com a teló de fons. Vins, gastronomia, música i art amb D.O. en un entorn inspirador, les faldes del riu Siurana en front la Serra del Monstant.La programació inclou un concert a la sala de botes de Camins Blancs, la formació de Paula Caminals, veu i Carles Blanch, tiorba i guitarres. És una formació especialitzada en música vocal i instrumental del mediterràni. El seu repertori està format per peces d'arrel popular de tradició oral, així com música escrita dels segles XVI i XVII. En els seus concerts es poden sentir cançons de pandero, polifonia vocal o música instrumental d'autors com Gaspar Sanz i Girolamo Kapsberger.

L'altre plat fort és una exposició retrospectiva d'Eduard Duran; pagès, vinater i pintor de Porrera que desplega en el seu treball pictòric una particular i naïf visió del paisatge del Priorat. Costers de vinya, racons silenciosos de carrers perduts en el temps, ametllers sobirans i endormiscats. Les seves aquarel·les són una partitura musical que interpreta el pas de les estacions dels seus camins quotidians. De fons reconeixem els cims de Porrera, el Tossal, el Molló i les Sentius. Per amenitzar el tast la música anirà de la mà del dj i melòman Golfo De Guinea amb els seus vinils rescatats dels racons més inhòspits del planeta. Rare grooves, latin, afrobeat fins al funk, ritmes amb molt de flow, músiques amb ànima.
INFORMACIÓ PRÀCTICA:

Les entrades és vendran a 20€ tan anticipades com a taquilla.

L'entrada inclou 3 tapes, el tast de vins i la copa de regal.
Per més informació ens podeu contactar a vidartpriorat@gmail.com

Ens podreu seguir també per les xarxes socials amb el hashtag: #VidartPriorat Instagram @vidartprioratFacebook @vidartpriorat
Estem només a 20 minuts de Scala Dei i Siurana i 90 minuts de Barcelona.

Horaris:De 11h a 15h:

Tast de vins i gastronomia a la terrassa.
Sessió de dj.
Golfo de Guinea a la terrassa.
Exposició d'Eduard Duran al hall.

A les 13h:
Concert de Camins Blancs a la sala de botes.
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

MAS PERINET S.L.U.

Finca Mas Perinet s/n

Crtra de Poboleda T-702 , KM 1,6

43361 Morera De Montsant ( La )

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado