Visita teatralitzada al Museu de la Colònia Vidal.

Panel de acciones

Visita teatralitzada al Museu de la Colònia Vidal.

En Jepet i la Remei són dos fantasmes que han quedat ancorats a la colònia i que ens ensenyaran com era la seva vida en el passat.

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

Colònia Vidal Pl. Puríssima, s/n Carretera C-16, km.78 08692 Puig-reig Spain

Mapa y direcciones

Cómo llegar

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.
La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Acerca de este evento

En Jepet i la Remei són dos fantasmes que han quedat anclats a la colònia i que ensenyaran als visitantscom era la seva vida en el passat. Si bé la Remei sap que està morta i es limitarà a explicar com eren la vida i el treball a la colònia, en Jepet encara pensa que fa tard a la feina i que la fàbrica està en ple funcionament. Ells dos us acompanyaran en el recorregut per la colònia.

La Colònia Vidal es una de les colònies tèxtils que es van instal·lar al peu del riu Llobregat durant l’últim terç del segle XIX i els primers anys del segle XX per a utilitzar la seva aigua com a font d’energia. Va ocupar el darrer espai que quedava lliure entre Navàs i Berga, la zona on es va crear la principal concentració de colònies d’Europa. A partir del moment del tancament de la fàbrica, les noves idees apunten cap una revalorització del patrimoni trobant nous usos a les instal·lacions i així neix un Museu que permet explicar com era la vida a la colònies.

Imagen del evento