Gratis

XERRADA MODA DIMARTS 6 DE MARÇ per Laura Rabot i Raju Thapa

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Sala Privada Restaurante CINCO JOTAS

Rambla Catalunya, 91-93

08008 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

T'informo d'una nova activitat en la qual m'encantara poder comptar amb la teva presència.

Dintre del nostre Club Social, s'ha organitzat el que serà la 1ª LA SEMANA DE LA MUJER, coincidint amb el dia de la dona que es anualment el 8 de març. El lema de la setmana de la dona serà "Empoderamiento Femenino". Tots els tallers seran en Castellà, ja que la majoria de talleristes de les xerrades es senten mes còmodes en aquest idioma.

La setmana de la dona serà la setmana del 5 de març. Hi hauran 3 xerrades gratuïtes amb 3 temàtiques diferents; Moda, Bellesa i Sexe. I un sopar que serà el "Sopar de Dones", aquest si que estarà totalment tancat a dones. En les xerrades poden participar homes, no està tancat a ningú.

Les xerrades seràn amb dones especialistes en el tema a tractar. Ens informaran de com poder millorar en tots els nostres aspectes, aixi com treuren's el maxim rendiment a nosaltres mateixes.

Et passo en concret el que es farà:

Dimarts 6 de Març. Moda. Moda sostenible, estilo y bienestar. Impartit per Laura Rabot i Raju Thapa, fundadors de la marca Firiri. Hora: 18:30. Sala Privada del Cinco Jotas

Dimecres 7 de Març. Bellesa. La importancia de cuidarnos. Impartit per Mª Carmen Calle, consultora de bellesa independent de MaryKay. Hora: 18:30. Sala Privada del Cinco Jotas

Divendres 9 de Març. Sexualitat. Salud Sexual, Placer Sensual. Impartit per Dina Hoernecke, Directora comercial de La Maleta Roja. Hora: 18:30. Sala Privada del Cinco Jotas. Aquí s'ha de destacar que no serà ni molt menys una reunió de tuppersex, sinó una xerrada de caràcter informatiu i de salut sexual que ens podrà orientar sobre temes que afecten a la nostra sexualitat.

Dissabte 10 de Març. Sopar de Dones. Hora: 21:50. Sala Privada del Cinco Jotas. Preu; 26 euros.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Sala Privada Restaurante CINCO JOTAS

Rambla Catalunya, 91-93

08008 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado