#OPENBIKE / Can Gabriel, l’estudi Damià Jaume i Sant Miquel 19

Actions and Detail Panel

Sold Out

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Camí d'en Mallol

Camí d'en Mallol

07009 Palma

Spain

View Map

Event description
Inscripció prèvia per a la ruta guiada en bicicleta #OPENBIKE / OPEN HOUSE PALMA

About this event

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Aquesta ruta guiada obri i explica a la ciutadania aquests tres espais, exemples de la més ambiciosa arquitectura contemporània de Palma. Una visita que ens apropa a tres exponents de l’arquitectura sostenible, que donen resposta a les problemàtiques ambientals, socials i territorials actuals.

Començant per l’estudi de Damià Jaume, projectat per l’estudi Aulets Arquitectes; seguit de Sant Miquel 19, de l’arquitecte Carles Oliver; i acabant amb Can Gabriel, de TEd’A ARQUITECTES.

El guia de la ruta és Guillem Aloy, arquitecte, docent i investigador a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona UPC-ETSAB, on és candidat a doctor en teoria i història de l’arquitectura.

Cada participant ha de dur la seva pròpia bicicleta.

GUILLEM ALOY

Guillem Aloy és arquitecte, docent i investigador a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona UPC-ETSAB on és candidat a doctor en teoria i història de l’arquitectura.

El 2019 va ser professor i investigador convidat a l'École Nationale Supérieure d'Architecture de París-Malaquais i a la Beuth Hochschule für Technik de Berlín.

La seva activitat investigadora ha estat reconeguda amb el premi Ciutat de Palma d’Investigació 2017 i amb la borsa d’estudis de l’Institut d’Estudis Catalans 2018.

PROTOCOLS COVID-19

Durant les activitats, se seguiran totes les mesures marcades per l'autoritat sanitària* relatives a les condicions en què s’han de dur a terme les activitats culturals. Conseqüentment:

  • La cabuda a l'activitat és limitada.
  • L'ús de mascareta serà obligatòria en tot moment durant l'activitat.
  • S'ha de mantenir la distància de seguretat interpersonal de com a mínim un metre i mig entre persones no convivents.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició dels visitants a l'inici de la visita.

*Acord del Consell de Govern de 27 de setembre de 2021 pel qual s’aprova el Pla Consolidat de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19 i s’estableixen els nivells d’alerta sanitària que s’han d’aplicar a cada una de les illes, publicat al BOIB n. 133 de 28 de setembre de 2021.

Share with friends

Date and time

Location

Camí d'en Mallol

Camí d'en Mallol

07009 Palma

Spain

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer Open House Palma

Organizer of #OPENBIKE / Can Gabriel, l’estudi Damià Jaume i Sant Miquel 19

OPEN HOUSE PALMA és el major festival d’arquitectura i portes obertes de la nostra ciutat. Durant el cap de setmana del 6 i 7 de novembre de 2021 obriran al públic més de 80 edificis i espais, habitualment tancats o ocults a la ciutadania, de manera gratuïta, i que tenen com a denominador comú ser els millors exemples d’arquitectura i disseny de Palma. Trobaràs tota la informació a la nostra pàgina web: www.openhousepalma.org

Save This Event

Event Saved