Free

#OPENFAMILY / taller ASAC ANU (Una casa cap per avall)

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Plaça Llorenç Bisbal

Plaça Llorenç Bisbal

07002 Palma

Spain

View Map

Event description
Inscripció prèvia per al taller per a infants #OPENFAMILY / OPEN HOUSE PALMA

About this event

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

El taller per a infants #OPENFAMILY apropa els conceptes d’arquitectura i urbanisme als més joves de la casa d’una manera lúdica i creativa. Una experiència plàstica sobre continguts arquitectònics on es convida als infants a reflexionar i interpretar l’entorn on viuen, com a usuaris dels espais domèstics, la ciutat i el territori.

El taller està dirigit a nins i nines de 6 a 12 anys.

ASAC ANU (Una casa cap per avall)

La paraula "casa" ens duu al cap una imatge molt concreta: aquella que dibuixàvem tots de petits (i de no tan petits) amb xemeneia i coberta a dues aigües, generalment de color vermell. Però, que aixequi la mà qui hagi viscut en una casa com aquesta... Amb ASAC ANU volem capgirar -literalment- la idea de casa, transformar-la, acolorir-la, trobar maneres diferents de viure i de veure. Construir, en definitiva, la casa dels nostres somnis.


		#OPENFAMILY /  taller ASAC ANU (Una casa cap per avall) image

ARQUITECTIVES

Pablo Amor i Cristina Llorente, arquitectes llicenciats per la ETSA Valladolid i la ETSA Barcelona, respectivament, i especialistes en Urbanisme i Medi ambient i Gestió Urbana i Participació Ciutadana, compten amb experiència en els camps de l'educació, el planejament urbanístic, l'edificació i el disseny d'equipaments educatius. Són els delegats espanyols del Programa de Treball internacional Architecture & Children de la Unió Internacional d'Arquitectes.

Des de 2009, a través del col•lectiu Arquitectives, treballen per a la divulgació de l'arquitectura, mitjançant el disseny i impartició d'activitats, projectes educatius i material didàctic dirigits a centres, entitats de diversa índole i administracions públiques. També imparteixen formació a professorat per a l'anàlisi i transformació dels espais educatius.

Dins del camp del planejament i disseny urbà, redacten i coordinen projectes d'urbanisme participatiu i espai públic, orientats a emprar la participació com a eina real de transformació de l'entorn urbà, així com instal•lacions i accions urbanes dirigides a vitalitzar i democratitzar els espais comuns.

Han impartit cursos universitaris i conferències relacionades amb la ciutat, l'educació ambiental i l'entorn construït a nivell nacional i internacional (Hèlsinki, Weimar, Bucarest, Sofia,…).

Són els autors de diverses publicacions, entre elles el conte il•lustrat “Edu i la millor casa del món”, el “Catàleg d'establiments emblemàtics de Palma”, la guia “Escola i paisatge de Mallorca” i la “Guia urbana de l'Eixample de Palma”, a més de diversos articles científics i d'opinió en publicacions nacionals i internacionals.


		#OPENFAMILY /  taller ASAC ANU (Una casa cap per avall) image

PROTOCOLS COVID-19

Durant l'activitat, se seguiran totes les mesures marcades per l'autoritat sanitària* relatives a les condicions en què s’han de dur a terme les activitats culturals. Conseqüentment:

  • La cabuda a l'activitat és limitada.
  • L'ús de mascareta serà obligatòria en tot moment durant l'activitat.
  • S'ha de mantenir la distància de seguretat interpersonal de com a mínim un metre i mig entre persones no convivents.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició dels visitants durant l'activitat.

*Acord del Consell de Govern de 27 de setembre de 2021 pel qual s’aprova el Pla Consolidat de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19 i s’estableixen els nivells d’alerta sanitària que s’han d’aplicar a cada una de les illes, publicat al BOIB n. 133 de 28 de setembre de 2021.

Share with friends

Date and time

Location

Plaça Llorenç Bisbal

Plaça Llorenç Bisbal

07002 Palma

Spain

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer Open House Palma

Organizer of #OPENFAMILY / taller ASAC ANU (Una casa cap per avall)

OPEN HOUSE PALMA és el major festival d’arquitectura i portes obertes de la nostra ciutat. Durant el cap de setmana del 6 i 7 de novembre de 2021 obriran al públic més de 80 edificis i espais, habitualment tancats o ocults a la ciutadania, de manera gratuïta, i que tenen com a denominador comú ser els millors exemples d’arquitectura i disseny de Palma. Trobaràs tota la informació a la nostra pàgina web: www.openhousepalma.org

Save This Event

Event Saved