Free

#OPENWALKS/ Francesc Mitjans a Palma. Hotels, club de tenis i altres espais

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Plaça de l'Almirall Churruca

Plaça de l'Almirall Churruca

07014 Palma

Spain

View Map

Event description
Inscripció prèvia per a la ruta guiada a peu #OPENWALKS / OPEN HOUSE PALMA

About this event

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT: FRANCESC MITJANS A PALMA. HOTELS, CLUBS DE TENNIS I ALTRES ESPAIS PER AL TEMPS LLIURE.

En aquesta ruta veurem les propostes de lleure de l’arquitecte barcelonès Francesc Mitjans al barri de Son Armadans. Parlarem de models turístics i maneres de fer dins la modernitat arquitectònica de la segona meitat del segle XX.

Visitarem l’hotel Araxa i el Palma Tennis Club. També ens aproparem als apartaments Araxa i a altres propostes que van quedar damunt la taula de dibuix de l’arquitecte.

La guia de la ruta és María Sebastián, arquitecta i doctora en Història, Història de l'Art i Geografia.

MARÍA SEBASTIÁN SEBASTIÁN

Doctora en Història, Història de l'Art i Geografia per la Universitat de les Illes Balears amb la tesi La construcción turística en las Islas Baleares (1939-2005). Arquitectura urbanismo y fotografía. Arquitecta per la Universitat Politècnica de Catalunya i llicenciada en Història de l'Art i Màster en Patrimoni Cultural: Investigació i Gestió per la Universitat de les Illes Balears.

Les seves línies de recerca es centren en l'arquitectura contemporània, l'arquitectura turística i la història de la fotografia. Ha participat a projectes de recerca d'àmbit nacional i internacional. El 2016 fou guardonada amb la Beca d'Investigació Premi Ciutat de Palma pel projecte 'El passeig marítim de Palma. Gènesi, desenvolupament i futur'.

Actualment, és professora al Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts.

PROTOCOLS COVID-19

Durant les activitats, se seguiran totes les mesures marcades per l'autoritat sanitària* relatives a les condicions en què s’han de dur a terme les activitats culturals. Conseqüentment:

  • La cabuda a l'activitat és limitada.
  • L'ús de mascareta serà obligatòria en tot moment durant l'activitat.
  • S'ha de mantenir la distància de seguretat interpersonal de com a mínim un metre i mig entre persones no convivents.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició dels visitants durant l'activitat.

*Acord del Consell de Govern de 27 de setembre de 2021 pel qual s’aprova el Pla Consolidat de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19 i s’estableixen els nivells d’alerta sanitària que s’han d’aplicar a cada una de les illes, publicat al BOIB n. 133 de 28 de setembre de 2021.

Share with friends

Date and time

Location

Plaça de l'Almirall Churruca

Plaça de l'Almirall Churruca

07014 Palma

Spain

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer Open House Palma

Organizer of #OPENWALKS/ Francesc Mitjans a Palma. Hotels, club de tenis i altres espais

OPEN HOUSE PALMA és el major festival d’arquitectura i portes obertes de la nostra ciutat. Durant el cap de setmana del 6 i 7 de novembre de 2021 obriran al públic més de 80 edificis i espais, habitualment tancats o ocults a la ciutadania, de manera gratuïta, i que tenen com a denominador comú ser els millors exemples d’arquitectura i disseny de Palma. Trobaràs tota la informació a la nostra pàgina web: www.openhousepalma.org

Save This Event

Event Saved